Aanstormende vakmannen GWW / Bouw / Infra met SROI-traject

– Gemotiveerde, vakkundige vakmannen GWW / Infra van Syrische afkomst bij u gedetacheerd en/of geplaatst.
– Onze SROI vakmannen zijn op de werkvloer geen last maar een lust. Wij weten als geen ander dat er op de bouwplaats niet altijd tijd en motivatie is voor begeleiding, dus dat verzorgen wij. Vakcollega’s hebben hiermee geen omkijken naar hun nieuwe collega’s!
– Vóór plaatsing bij opdrachtgever al intern bij Pronk opgeleid met basiskennis.
– Vanuit Pronk op pad gestuurd met alle PBM’s, standaard handgereedschappen en desgewenst begeleiding van onze eigen uitvoerders.

Over Aanstormende vakmannen GWW / Bouw / Infra met SROI-traject

Wij leiden Syrische statushouders op tot allround vakmannen GWW / Infra.

Door hun enthousiasme, aanwezige ervaring in gww uit hun thuisland en hun grote drive wordt deze doelgroep door Pronk razendsnel opgeleid tot Allround vakman GWW / Infra, waar uw organisatie vervolgens de vruchten van plukt!

Dat deze doelgroep nog niet zelfstandig aan het werk is komt door het ontbreken van specifieke taalkennis van vakjargon, zoals bijvoorbeeld “lijnlaser”, “banden stellen”, “klic-meldingen” enz. enz. Als dit eenmaal beheerst is en de benodigde veiligheidscertificaten zijn behaald heeft uw organisatie beschikking over de beste allround vakmannen GWW / Infra die u kunt wensen!

Vanuit Pronk kunnen wij uw complete SROI – Social Return vraagstuk invullen. Desgewenst komen wij al in de aanbestedingsfase met u in gesprek om te kijken hoe we dit het beste kunnen inpassen.

Wij weten als geen ander dat er op de werkvloer vaak geen tijd of motivatie is om Social Return collega’s te begeleiden. Door eigen reguliere collega’s en/of uitvoerders ook in te zetten wordt dit probleem voorkomen en slaat u twee vliegen in één klap. Onze aanstormende vakmannen zijn geen last maar een lust – gegarandeerd!
Over Pronk Twee B.V.
Wij zijn een familiebedrijf dat zich bezig houdt met verschillende disciplines, waaronder een Verhuurbedrijf van machines en personeel (detachering) in de GWW sector.Bij toeval zijn we in aanraking gekomen met Syrische statushouders. Het blijkt dat deze statushouders heel goed en enthousiast zijn in het GWW / Infra werk! Daarom hebben we dit professioneler opgepakt en inmiddels hebben we een SROI tak die zich bezig houdt het met opleiden van syrische statushouders tot vakman GWW. Doel is uitstroming naar een betaalde baan binnen ons eigen GWW bedrijf of bij een opdrachtgever. GWW / Infra bedrijven die enthousiaste, gedisciplineerde en vakkundige vakkrachten zoeken voor versterking van hun eigen organisatie zouden ons traject zeker eens moeten overwegen. We vertellen u er graag vrijblijvend meer over en kunnen u veel voorbeelden laten zien!

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie

FTE

30

Opgericht in

2018

Meet impact

ja

SDG’s

Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid

Branche

Bouw

Meer van dit bedrijf

Pronk Twee B.V.

Bouw
Van verplichte SROI naar de beste infra vakmannen in uw organisatie die worden geplaatst door Pronk!

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm