Bijzondere Denkkracht Scan

Wist je dat in iedere organisatie gemiddeld 10% van de medewerkers beschikt over een bijzonder brein? Zij denken anders en kunnen daarmee een grote bijdrage aan de broodnodige innovatie en creatie leveren. Wordt de denkkracht van die mensen in jouw organisatie wel optimaal benut? En hoe zit het met de denkkracht van die andere 90%? Deze vragen worden beantwoord met behulp van de Bijzondere Denkkracht Scan.

Over Bijzondere Denkkracht Scan

De kracht van anders denken is voor een organisatie noodzakelijk om te overleven. Maar anders denken levert ook veel weerstand, conflicten, burn-out en problemen op. Bij het functioneren van mensen kun je kijken vanuit de Pathology- Superiority Paradox. Wij noemen dat ook wel de last-lust balans. Mensen waar je “last” van hebt, kunnen juist heel nuttig zijn voor de organisatie en in die zin kun je er dus ook de “lust” van hebben. Als je ze maar op de juiste manier benadert en ze op de juist plek in de organisatie inzet. In de denkkracht scan kijken we naar de last/lust balans in een organisatie en stellen we gezamenlijk met de opdrachtgever de potentiële denkkracht vast. Zo krijg je een inzicht over hoe je nog veel meer uit je organisatie kunt halen, door de kracht van anders denken optimaal in te zetten.
Over Bijzondere Breinen
Bijzondere Breinen heeft de ambitie om collectieve denkkracht te versterken, door middel van inclusie van mensen die anders denken. Dat betekent dat wij enerzijds bedrijven en organisaties helpen om de aanwezige collectieve denkkracht te benutten en dat we anderzijds mensen met een bijzonder brein helpen om hun eigen bijzondere denken te benutten, zodat zij erkend en gewaardeerd worden voor hun bijzondere brein.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
sociale-cohesie,
armoedebestrijding

FTE

2

Opgericht in

2017

Meet impact

ja

SDG’s

Geen armoede,
Goede gezondheid,
Kwaliteitsonderwijs,
Duurzame energie,
Goede banen en economische groei,
Innovatie en infrastructuur,
Verminderde ongelijkheid,
Vrede en recht,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Overig

Meer van dit bedrijf

Bijzondere Breinen

Financiële dienstverlening
Een conflict is een gemiste kans op innovatie

Bijzondere Breinen

Financiële dienstverlening
Leer de kracht van anders denken te benutten bij het oplossen van je eigen vraagstuk of innovatie

Bijzondere Breinen

Financiële dienstverlening
Gebruik de kracht van anders denken om je organisatie te versterken

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm