Bijzondere Denkkracht Transformator

Maak van je “tegenstribbelaars” geen “meestribbellaars” (terminologie van Pieter Winsemius), maar gebruik de kracht van anders denken om je organisatie sterker te maken. Tover een (potentieel) duur conflict om naar een winstgevende innovatiekans. Maak van een medewerker met een aankomende burnout, een energieke crisismanager. Laat de ja-maar zegger de puntjes op de i zetten bij de kwaliteitscontrole. Kortom: ontdek de kracht van tegenspraak en samendenken en maak een slimmere organisatie.

Over Bijzondere Denkkracht Transformator

Heb je door middel van de Bijzondere Denkkracht Scan een goede indruk gekregen over de mogelijkheden om je organisatie sterker te maken, door de kracht van anders denken optimaal te benutten? Dan kun je aan de slag met de Bijzondere Denkkracht Transformator en ga je potentiële bijzondere denkkracht daadwerkelijk omzetten in de kracht van anders denken. Onze insteek is het kijken naar mensen die anders denken, waarvan je momenteel meer lasten dan lusten ervaart. Denk bijvoorbeeld aan conflicten, burnout, boreout, psychische kwetsbaarheid en dergelijke. Volgens de Pathology – Superiority Paradox zijn dit juist de mensen waar je een enorme omslag mee kunt maken, door hun anders denken te benutten in plaats van ermee te botsen. Daar helpen wij bij, door zowel de andersdenkers alsook de rest van de organisatie te leren met elkaar om te gaan en optimaal met elkaar te leren samendenken en samenwerken. Het gaat altijd om een maatwerktraject waarin de wensen van de klant en de beschikbare bijzondere denkkracht centraal staan.
Over Bijzondere Breinen
Bijzondere Breinen heeft de ambitie om collectieve denkkracht te versterken, door middel van inclusie van mensen die anders denken. Dat betekent dat wij enerzijds bedrijven en organisaties helpen om de aanwezige collectieve denkkracht te benutten en dat we anderzijds mensen met een bijzonder brein helpen om hun eigen bijzondere denken te benutten, zodat zij erkend en gewaardeerd worden voor hun bijzondere brein.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
sociale-cohesie,
armoedebestrijding

FTE

2

Opgericht in

2017

Meet impact

ja

SDG’s

Geen armoede,
Goede gezondheid,
Kwaliteitsonderwijs,
Duurzame energie,
Goede banen en economische groei,
Innovatie en infrastructuur,
Verminderde ongelijkheid,
Vrede en recht,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Overig

Meer van dit bedrijf

Bijzondere Breinen

Financiële dienstverlening
Een conflict is een gemiste kans op innovatie

Bijzondere Breinen

Financiële dienstverlening
Leer de kracht van anders denken te benutten bij het oplossen van je eigen vraagstuk of innovatie

Bijzondere Breinen

Financiële dienstverlening
Inventariseer het potentieel aan denkkracht dat al aanwezig is in je organisatie zodat je de kracht van anders denken optimaal kunt inzetten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm