Blend Meetings

Blend is een event-, vergader- en trainingslocatie op een historische binnenstad-locatie in Amsterdam. De social enterprise gaat leegstand van maatschappelijke A-locaties tegen en leidt jongvolwassenen, die lastig een passende baan vinden, op tot gastheer of gastvrouw.

Over Blend Meetings

Impact ontstaat waar werelden blenden. Vanuit deze gedachte organiseert Blend meetings en events met sociale impact voor bedrijven en organisaties, die gehost worden door jongvolwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De ontmoeting tussen professionals en deze jongvolwassenen is in alle opzichten inspirerend en verrijkend. Het zorgt voor verbinding tussen verschillende lagen van de maatschappij, haalt professionals uit hun vakmatige bubbel en biedt deze jongvolwassenen (die bij Blend een gerichte opleiding volgen) mogelijkheden om praktijkervaring op te doen. De meetings krijgen nog meer impact doordat ze plaatvinden op maatschappelijke A-locaties in Amsterdam, wat leegstand van deze unieke locaties tegengaat.
Over Blend Meetings
Impact ontstaat waar werelden blenden. Vanuit deze gedachte organiseert Blend Meetings vergaderingen en creatieve sessies met sociale impact voor bedrijven en organisaties, die gehost worden door jongvolwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De ontmoeting tussen professionals en deze jongvolwassenen is in alle opzichten inspirerend en verrijkend. Het zorgt voor verbinding tussen verschillende lagen van de maatschappij, haalt professionals uit hun vakmatige bubbel en biedt deze jongvolwassenen (die bij Blend een gerichte opleiding volgen) mogelijkheden om praktijkervaring op te doen. De meetings krijgen nog meer impact doordat ze plaatvinden op maatschappelijke A-locaties in Amsterdam, wat leegstand van deze unieke locaties tegengaat.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
sociale-cohesie,
armoedebestrijding

FTE

2.4

Opgericht in

2013

Meet impact

nee

SDG’s

Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Verantwoorde consumptie,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm