de Impact box

Lekker, sociaal en gegarandeerd een borrel met Impact! Een box boordevol overheerlijke hapjes met lekkere, eerlijke en goede producten met liefde en passie gemaakt en/of ingepakt door de talenten van de BioExpress.

Over de Impact box

Dit is een box waarover uw collega’s nog lang zullen napraten. Niet zo maar een borrelbox maar een heuse proeverij vol impact. De inhoud van deze box is een klein feestje die een glimlach tovert op ieders gezicht.

Impact borrelbox op maat

Wij bieden diverse borrel boxen die we thuis kunnen bezorgen. Altijd vol met lekkere, eerlijke en goede producten. Zowel de producten, de houten kist en borrelplank worden met passie en liefde gemaakt door mensen met een afstand tot arbeidsmarkt.

Wij hebben elke maand een nieuw thema, maar kunnen ook samen met u een op maat gemaakte borrel box samenstellen. Ook is het mogelijk een kaartje met persoonlijke tekst bij te voegen.

Minimale afname 8 stuks

Samen een borrel met Impact organiseren?

Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De inhoud van deze box is niet alleen een klein feestje voor uw medewerkers, het geeft talenten met een beperking een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste en bijzonderste borrelbox van Nederland en geven we uw borrel nog meer impact. Daarnaast gaat ook 10% van de omzet naar Stichting Philia die met deze bijdrage online events kan organiseren voor mensen met een beperking die vanwege het coronavirus in een sociaal isolement zitten.
Over De BioExpress / De Impact Box
De inhoud van de Impact Box met liefde en passie gemaakt en ingepakt door de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, onze talenten. Naast duurzaam, biologisch en sociaal, vertellen ze ook allemaal een verhaal. Het verhaal van onze talenten en onze partners. Samen maken we het mooiste, duurzaamste en sociaalste cadeau. Kerstpakket, borrel- cadeau boxen en maatwerk met Impact.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
circulair-duurzaam,
energietransitie,
sociale-cohesie,
armoedebestrijding

FTE

6

Opgericht in

2017

Meet impact

ja

SDG’s

Goede gezondheid,
Kwaliteitsonderwijs,
Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Verantwoorde consumptie,
Beschermen van leven op het land

Branche

Geschenken

Meer van dit bedrijf

De BioExpress / De Impact Box

Geschenken
Maatwerk Kerstpakket vol liefde, passie en impact!

De BioExpress / De Impact Box

Horeca & voeding
Biologisch, lokaal en duurzaam geïnspireerd en zeker niet onbelangrijk: betaalbaar en erg lekker!

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm