De Slimme Bandenpomp

De Slimme Bandenpomp helpt automobilisten door middel van slimme software en gemakkelijke bediening via een touch screen, de juiste bandenspanning in te stellen en de banden goed op te pompen. Je ziet direct de metingen en besparingen in beeld staan.

Over De Slimme Bandenpomp

De Slimme Bandenpomp is gratis te gebruiken en kunnen wij overal plaatsen op parkeerterreinen van bedrijven en gemeenten. Vanwege het zonnepaneel kan de pomp overal staan, zonder kabels en graafwerk. Het is zo een concreet voorbeeld hoe je als organisatie een steentje bijdraagt aan het aanpakken van het klimaatprobleem. De slimme software en gemakkelijke bediening helpt automobilisten om de juiste bandenspanning op te zoeken, dit kan zelfs per kenteken. De kostenbesparing zie je direct in beeld en dat is al snel € 22,50 per gebruiker. Een leuk cadeautje om weg te geven!

Als stichting vragen wij aan de locatiepartner een kostendekkende vergoeding voor het gebruik, deze is echter snel terugverdiend. Op sommige locaties al binnen enkele weken! Met 5.000 gebruikers per jaar wordt de uitstoot van zo’n 100 ton CO2 vermeden. Dat zet zoden aan de dijk!
Over Band op Spanning
Als stichting werken wij aan het veiliger, zuiniger en schoner rijden met de auto. Dat doen wij met onze service Band op Spanning, op locatie. Wij komen dan langs met een team van medewerkers, meten de bandenspanning van de auto’s en pompen deze, indien nodig, direct op. Omdat ruim 60% van alle auto’s met onderspanning rijdt, kunnen wij zo grote besparingen realiseren. Dat scheelt veel CO2- en fijn stof uitstoot, verbetert de verkeersveiligheid en helpt kosten te reduceren. Als stichting werken wij tegen kostprijs en zo levert onze inzet vaak een kostenbesparing op die 3 tot 4 keer zo groot is als de vergoeding die wij vragen.Naast onze service op locatie, plaatsen wij ook Slimme Bandenpompen. Hiermee kunnen automobilisten zelf makkelijk en gratis de banden van hun auto oppompen. De touchscreen bediening maakt het opzoeken van de juiste bandenspanning makkelijk. Dat kan zelfs met je eigen kenteken. Slimme software helpt je verder met het oppompen en tijdens het gebruik zie je in beeld de gemeten spanning en de besparing. Zo heb je direct feedback. De gemiddelde kostenbesparing per gebruiker is 22,50! Daar wordt iedereen blij van.Wij werken veel voor grote bedrijven, maar ook bij evenementen en gemeenten. De Slimme Bandenpomp is vooral erg geschikt voor grote openbare parkeerplaatsen bij winklecentra, gemeenten, Doe-Het-Zelf markten of tuincentra. Maar ook grote kantoren of bedrijventerreinen kunnen prima een Slimme Bandenpomp plaatsen als service voor medewerkers, klanten en bezoekers. In combinatie met het zonnepaneel en duurzame design, is het een concreet en helder visitekaartje dat laat zien dat je als locatie helpt om zuiniger, schoner en veiliger te rijden.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu

FTE

8

Opgericht in

2004

Meet impact

ja

SDG’s

Goede gezondheid,
Duurzame energie,
Innovatie en infrastructuur,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Verantwoorde consumptie,
Aanpak klimaatverandering,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Overig

Meer van dit bedrijf

Band op Spanning

Financiële dienstverlening
Wij besparen kosten & CO2 uitstoot en laten auto' s veiliger rijden.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm