IT’ers inhuren

Moeite om programmeurs te vinden? Bij Tunga kun je individuele remote developers of hele teams inhuren. Door onze sociale aanpak en ons innovatieve kwaliteitssysteem, kunnen we een hoge service garanderen tegen zeer competitieve tarieven.

Over IT’ers inhuren

Moeite om goede en betaalbare developers te vinden? Bij Tunga kun je moeiteloos individuele remote developers inhuren of zelfs een heel team mobiliseren. Wij werken uitsluitend met Afrikaanse developers uit voornamelijk Oeganda, Kenia, Nigeria en Egypte. We betalen hen soms wel tot 10 keer wat ze op de lokale markt kunnen verdienen, en zorgen dat ze constant bijleren en succesvol mee kunnen draaien in een professioneel software team.

Door onze sociale aanpak en ons innovatieve kwaliteitssysteem, kunnen we een hoge service garanderen tegen zeer competitieve tarieven (EUR20,- per uur). Full-time, part-time, tijdelijk en vast: alles is bij ons bespreekbaar. En bovendien hebben we een dusdanig grote pool van developers dat we altijd snel kunnen schakelen.
Over Tunga
Jeugdwerkloosheid in Afrika is een tikkende tijdbom. Tunga realiseert interessant, intelligent en goedbetaald werk voor Afrikaanse jongeren door ze op te leiden tot, en in te zetten als, professionele software programmeur op projecten en in teams over de hele wereld. Aangezien veel bedrijven worstelen met het vinden en houden van goede en betaalbare IT-ers, snijdt het mes aan twee kanten. Tunga is een social enterprise, maar met een commerciele inslag. Kwaliteit staat voorop, want tevreden klanten = meer banen voor Afrikaanse jongeren. We richten ons hierbij in het bijzonder op jongeren met een minder gepriviligeerde achtergrond, maar waken ervoor ze te stigmatiseren.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
armoedebestrijding

FTE

22

Opgericht in

2015

Meet impact

ja

SDG’s

Geen armoede,
Kwaliteitsonderwijs,
Goede banen en economische groei,
Innovatie en infrastructuur,
Verminderde ongelijkheid,
Duurzame steden en gemeenschappen

Branche

Meer van dit bedrijf

Tunga

Financiële dienstverlening
Software laten bouwen is best ingewikkeld. Wij maken het makkelijk.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm