Kickstart-team

Bent u op zoek naar innovatie voor uw organisatie? Is het moeizaam om erachter te komen wat uw cliënt echt nodig heeft? Maak kennis met Kickstart en Design Thinking. Wij zorgen voor een multidisciplinair team van jonge hoogopgeleiden die buiten de box denken. Door te werken met Design Thinking ontstaan mensgerichte oplossingen die echt werken.

Over Kickstart-team

Op zoek naar een frisse blik en vernieuwing voor uw organisatie? Maar geen zin in adviesverslagen die in de la blijven liggen? Maak kennis met Kickstart en Design Thinking. Wij zorgen voor een team van young professionals die een echte verandering in gang zetten. Door te werken met Design Thinking en bevlogen jonge hoogopgeleiden komen we binnen korte tijd op veel innovatie oplossingen.

Formuleer samen met ons een vraagstuk. Daarna werven en selecteren we een zelfstandig en actiegericht team (+- 800 arbeidsuren). Kickstart begeleidt het proces gedurende 4 maanden. Tijdens het project wordt een oplossing bedacht, getest en de implementatie ervan in gang gezet.
Over Kickstart your social impact
“Kickstart is de brug tussen organisaties en young professionals. We bieden hoogopgeleide jongeren een ontwikkelingstraject en werkervaring. Zij werken samen in teams om een sociaal vraagstuk aan te pakken met de Design Thinking-methodiek. Organisaties helpen we, middels de frisse teams, binnen korte tijd innoveren. “

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie

FTE

2

Opgericht in

2017

Meet impact

nee

SDG’s

Goede banen en economische groei,
Innovatie en infrastructuur,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm