Koeriersdiensten van Cycloon

Of het nu gaat om een spoedzending, of om een structurele oplossing voor het bezorgen van uw producten uit uw winkel: Cycloon doet het allemaal. Fietskoeriers zijn dé oplossing voor (pakket)bezorging in de stad. Ze zijn snel, duurzaam en het overige verkeer niet tot last.

Over Koeriersdiensten van Cycloon

Met de spoeddienst van Cycloon is uw zending supersnel op plaats van bestemming. Uw zending kan al binnen 60 minuten op de plaats van bestemming zijn! In de stad is de fietskoerier veruit de snelste manier om iets van A naar B te krijgen. Daarnaast rijden onze koeriers op bruine boterhammen met kaas, dus ook qua CO2-uitstoot de beste keuze. Moeten er grotere afstanden voor uw zending worden afgelegd? Geen probleem, dat regelen we snel met een van onze groengas-auto’s.
Over Cycloon Post Fietskoeriers
Cycloon is de meest sociale en schone bezorgingsexpert. We bezorgen van alles. Van bloemen tot boeken, van medicijnen tot tv’s. Dat doen we zoveel mogelijk op de fiets. Puur op bruine boterhammen met kaas. Dat geldt voor de fietskoeriers en postbezorgers. Moeten er grote afstanden afgelegd worden, dan gaan we met de auto, maar die rijdt wel op groengas. Bij Cycloon werken 900 sportieve collega’s, waarvan 60% met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit 31 vestigingen bezorgen we post en pakketten door heel Nederland. Zo bieden we zo’n 2500 klanten een landelijk dekkend netwerk. We werken graag samen met anderen om elkaar te versterken en we hebben een landelijk platform ‘Fietskoeriers.nl’ waar we samenwerken met lokale bezorgers. Zo kunnen we snel, efficiënt, sociaal en schoon bezorgen zodat we het elke dag beter doen voor mens en milieu.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu,
sociale-cohesie

FTE

550

Opgericht in

1999

Meet impact

nee

SDG’s

Goede gezondheid,
Goede banen en economische groei,
Innovatie en infrastructuur,
Verminderde ongelijkheid,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Aanpak klimaatverandering,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Logistiek & vervoer

Meer van dit bedrijf

Cycloon Post Fietskoeriers

Logistiek & vervoer
Groene en snelle pakketdienst op de fiets met landelijke dekking

Cycloon Post Fietskoeriers

Logistiek & vervoer
Een handige alles-in-één-oplossing door de meest sociale en schone bezorgingsexpert

Cycloon Post Fietskoeriers

Logistiek & vervoer
Inkomende en uitgaande post door de meest sociale en schone bezorgingsexpert

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm