Microsoft 365 ondersteuning

Ondersteuning bij je Microsoft 365 omgeving. Wij zorgen ervoor dat deze tools voor dagelijks gebruik op kantoor optimaal ingericht zijn en helpen bij het oplossen van inhoudelijke problemen.

Over Microsoft 365 ondersteuning

Ondersteuning bij de inrichting en het beheer van je Microsoft 365 omgeving. Denk aan de zorg dat iedere gebruiker over de juiste actieve licenties beschikt en hier optimaal van gebruik maakt. De software netjes op de werkplek functioneert en beschikbaar is in de cloud. Meedenken bij een goed functionerende OneDrive en Teams omgeving. Maar ook hulp bij bijvoorbeeld inhoudelijke Excel vragen.
Over Breen Services
Breen Services is regulier bedrijf in de IT, maar met een sociaal en betrokken karakter, zowel naar medewerkers als naar klanten.Onze medewerkers zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, specifiek ze hebben een stoornis binnen het autistisch spectrum (ASS). De arbeidsomstandigheden worden hierop aangepast. Daarnaast bieden wij ruimte voor werkervaringsplekken met, indien mogelijk, optie om door te groeien naar een betaalde baan. Ons team voelt zich betrokken bij het werk, en bij de klanten. Dit resulteert in een persoonlijk contact tussen medewerkers en klanten.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
sociale-cohesie

FTE

4

Opgericht in

2015

Meet impact

ja

SDG’s

Goede banen en economische groei

Branche

ICT, media en communicatie

Meer van dit bedrijf

Breen Services

ICT, media en communicatie
Al je bestanden in je eigen cloud

Breen Services

ICT, media en communicatie
Jouw bedrijfsproces op jouw wijze geautomatiseerd, wij realiseren het.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm