Ontwikkelprogramma Sociaal en Duurzaam Ondernemen

S4C is expert in sociaal en duurzaam ondernemen. We helpen o.a. organisaties in het sociaal domein door middel van trainingen en advies met het verzelfstandigen van projecten, onafhankelijker te worden van subsidies en medewerkers een meer ondernemende houding te verkrijgen.

Over Ontwikkelprogramma Sociaal en Duurzaam Ondernemen

Sociale ondernemingen zijn zelfstandige ondernemingen opgericht met als primair doel het behalen van een maatschappelijke doelstelling. Er ontstaan steeds meer ondernemende projecten die vanuit zorg- en welzijnsorganisaties worden gestart. Met het programma Sociaal Intrapreneurship helpen we organisaties uit het sociaal domein om direct te werken aan ondernemende en impactvolle projecten en medewerkers, en uiteindelijk een cultuur te creëren waarin sociaal intrapreneurship omarmd wordt. Hierdoor kunnen medewerkers gemotiveerd werken aan creatieve oplossingen binnen hun sector en worden organisaties minder afhankelijk van subsidies.
Over Starters4Communities
Starters4Communities streeft naar een sociaal ondernemende samenleving, bottom-up gevormd door changemakers. Wij geloven dat sociaal ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Wij maken de changemakers die hier voor nodig zijn, als entrepreneur (zelfstandig) of intrapreneur (binnen uw bedrijf).

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu,
sociale-cohesie,
armoedebestrijding

FTE

11

Opgericht in

2013

Meet impact

ja

SDG’s

Duurzame steden en gemeenschappen

Branche

Bouw

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm