Papieren vaashoezen

Letterlijk overal ter wereld kun je lege flessen vinden; van welgestelde en ontwikkelde gebieden tot verarmde sloppenwijken in de stad. Er kan water in lege flessen, waardoor het een ideale vaas is. Het enige dat nodig is om het er mooi uit te laten zien, is een hoes van Tiny Miracles. Onze papieren vaashoezen zijn met de hand gevouwen door de vrouwen van Tiny Miracles. Hun unieke driehoekige papierontwerp zorgt voor eenvoudige montage in minder dan een minuut.

Over Papieren vaashoezen

De Tiny Miracles Foundation is een in Nederland gevestigde stichting opgericht in 2010 door Laurien Meuter en haar neef, ontwerper Pepe Heykoop. De stichting richt haar inspanningen op het elimineren van armoede in een van de meest verarmde stadsgebieden van Mumbai in India: de Pardeshi-gemeenschap in sloppenwijken grenzend aan de rosse buurt.

Onze belangrijkste ambitie was om deze kleine gemeenschap van 700 mensen te helpen zelfvoorzienend te worden in 10 jaar tijd. We zijn goed op weg. Tegen het jaar 2020 zullen ze burgers van de middenklasse zijn.

In de afgelopen 5 jaar hebben we een succesvol werkend bedrijfsmodel gecreëerd en de expertise verworven om onze toekomstige missie te vervullen: het doorbreken van de armoedecirkel in elke gemeenschap over de hele wereld.

Verkrijgbaar in de maten LARGE en SMALL.

GROOT:

FORMAAT VAAS: 24 X 14 X 42 CM

FORMAAT VERPAKKING: 29 CM X 22 CM X 1 CM

GEWICHT: 155 GRAM

KLEIN:

FORMAAT VAAS: 11 x 8 x 25 CM

FORMAAT VERPAKKING: 12 X 19 X 1 CM

GEWICHT: 60 GRAM
Over Tiny Miracles
Alle producten die wij aanbieden zijn ontworpen door de Nederlandse ontwerper Pepe Heykoop en vervaardigd door de vrouwen van de Pardeshi-gemeenschap, die in een van de meest arme buurten van Mumbai in India wonen. Tiny Miracles Foundation ondersteunt deze vrouwen en hun families. Het is onze ambitie om een ​​werkend bedrijfsmodel te ontwikkelen waarmee arme gemeenschappen overal ter wereld hun eigen armoedecyclus kunnen doorbreken. Het kopen van onze producten helpt om deze ambitie te bereiken. Het ondersteunen van de Pardeshi-vrouwen met inkomen, betekent dat ze een stap dichterbij zijn om zelfvoorzienend te worden. Met onze inspanningen om armoede uit te bannen, geloven we in een holistische benadering. Wonderen laten gebeuren kan alleen worden bereikt als je alle gebieden van het leven tegelijkertijd transformeert. Je kunt een gezondheidskliniek bouwen, maar zolang mensen geen toegang hebben tot veilig drinkwater, kun je geen vooruitgang boeken. Je kunt kinderen naar school brengen, maar als ze geen eten hebben voor ontbijt, lunch of diner, wat heeft dat dan voor zin? De fundamenten eerst aanpakken en op een solide basis bewustzijn en kennis opbouwen, heeft bewezen een diepgaande en blijvende impact te creëren.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

armoedebestrijding

FTE

100

Opgericht in

2013

Meet impact

ja

SDG’s

Geen armoede,
Geen honger,
Goede gezondheid,
Kwaliteitsonderwijs,
Innovatie en infrastructuur

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm