Plastic Whale Circular Furniture

Plastic Whale Circular Furniture: hoogwaardig design kantoormeubilair van Amsterdams Grachtenplastic. Onze eerste collectie bestaat uit een boardroomtafel en stoelen, accoustische wandpanelen en lampen.

Het meubilair is volledig circulair en geproduceerd in Nederland. Plastic Whale vist de belangrijkste grondstof voor het meubilair zelf uit de grachten.

Over Plastic Whale Circular Furniture

Stop Talking. Let’s Start Doing! Vanuit deze gedachte gaan Plastic Whale en Vepa Project Furniture samen de strijd aan tegen het plasticprobleem. Het resultaat is Plastic Whale Circular Furniture: fantastisch mooi kantoormeubilair van Amsterdams Grachtenplastic.

Plastic Whale Circular Furniture is er voor ieder bedrijf dat zijn duurzaamheidsdoelstellingen concreet wil maken. Aanschaf ervan stimuleert de lokale economie en pakt het plasticprobleem aan. Bovendien krijgen partners er prachtig, state-of- the-art, meubilair voor terug. Samen willen én kunnen we wereldwijd impact maken. 10% van de omzet van Plastic Whale Circular Furniture wordt geïnvesteerd in lokale projecten die het plasticprobleem aanpakken op plekken waar dit het hardst nodig is.
Over Plastic Whale

De organisatie in het kort

Impact gebieden

FTE

Opgericht in

Meet impact

nee

SDG’s

Branche

Meer van dit bedrijf

Plastic Whale

Events & vergaderen
Het leukste duurzame bedrijfsuitje van Nederland.

Plastic Whale

Events & vergaderen
Het leukste duurzame bedrijfsuitje van Nederland.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm