Uitvaartdienst verlening

FAIR coffins maakt ecologische uitvaartkisten, maar bieden ook hulp rondom de verzorging van de overledene.

Heeft u hulp nodig bij het overbrengen, de verzorging en het eventueel opbaren van een dierbare, dan staan wij voor u klaar. Ervaren, betrokken en professioneel.

Over Uitvaartdienst verlening

Wij kunnen een familie ontzorgen in een hectische en verdrietige periode. Denk hierbij aan het overbrengen van een dierbare, het verzorgen van de overledene , het thuisopbaren en of het rouwvervoer op de dag van de uitvaart. We kunnen het samen maar één keer goed doen. Iedere melding is uniek en behoeft een andere aanpak. Wij dragen graag ons steentje bij.

Wij zijn betrokken en de wensen van de familie staan hierbij centraal. De familie kan zelf aangeven of zij eventueel willen assisteren bij de verzorging van de overledene.

Voor het overbrengen van de overledene en voor het rouwvervoer op de dag van de uitvaart hebben wij passende vervoermiddelen.

https://faircoffins.com/product-categorie/ontzorgen/
Over FAIR coffins
FAIR coffins maakt duurzame uitvaartkisten. 100% ecologisch, sociaal en betaalbaarWie kiest voor een uitvaartkist van FAIR coffins laat de wereld een stukje schoner achter én creëert kansen voor mensen met een beperking en afstand tot de arbeidsmarkt.Onze FAIR coffins zijn ontwikkeld volgens de nieuwste technologieën op het gebied van ecologisch & circulair materiaalgebruik en goedgekeurd voor (natuur)begrafenis en crematie.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu

FTE

15

Opgericht in

2018

Meet impact

ja

SDG’s

Goede banen en economische groei,
Innovatie en infrastructuur,
Verantwoorde consumptie,
Aanpak klimaatverandering

Branche

Meer van dit bedrijf

FAIR coffins

Overig
Laat de wereld een stukje schoner achter met een FAIR coffin lijkwade van 100% biologisch katoen.

FAIR coffins

Overig
FAIR coffins, duurzaam, sociaal en betaalbaar. Samen laten we de wereld een stukje schoner achter.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm