Videobutler

Videobutler maakt optimaal vergaderen en samenwerken op afstand mogelijk, door het leveren van een uiterst persoonlijke dienstverlening in combinatie met hoogwaardige techniek, waar ook ter wereld. Laat je videovergadering helemaal regelen door Videobutler!

Over Videobutler

Doordat we vakspecialisten plaatsen tussen de gebruikers en de ingewikkelde apparatuur, kunnen we garanderen dat iedere vergadering op tijd en storingsvrij van start gaat. Deze specialisten noemen we Videobutlers. In de wereld van toenemende automatisering is het een verademing om gewoon geholpen te worden door mensen. Een belangrijke kernwaarde van Videobutler is dat de functie wordt ingevuld door mensen met een fysieke beperking die de werkzaamheden vanuit hun eigen huis verrichten. Zo bieden we onze Videobutlers perspectief en de mogelijkheid een zelfstandig en betekenisvol bestaan op te bouwen.
Over Videobutler
Wereldwijd samenwerken wordt steeds belangrijker. Videoconferencing helpt samenwerking te verbeteren, zonder daarvoor te hoeven reizen. Maar ingewikkelde techniek en reserveringsproccessen weerhouden mensen van het gebruik van videoconferencing. Daarom zet Videobutler mensen tussen de ingewikkelde techniek en de gebruikers, om ervoor te zorgen dat iedere vergadering op tijd en zonder gedoe van start gaat. Deze mensen noemen we Videobutlers. Vanwege hun fysieke beperking vormt hun huis de ideale werkplek.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie

FTE

25

Opgericht in

2007

Meet impact

nee

SDG’s

Aanpak klimaatverandering

Branche

Meer van dit bedrijf

Videobutler

Events & vergaderen
Videoconsulten in de zorg, zorgeloos tot stand gebracht door Videobutler

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm