Website-ontwikkeling

Een website is de thuisbasis van jouw organisatie op internet. Anders dan op sociale media, bepaal je hier helemaal zelf wat je belangrijk vindt om aan je publiek te tonen. Met webdesign van MEO is je website niet alleen goed te vinden, maar voelt je bezoek zich er ook meer dan welkom.

Over Website-ontwikkeling

Je website wordt door onze leerlingen geheel in jouw huisstijl ontworpen. Zij worden hierbij begeleid door ervaren beroepskrachten, zodat je website staat als een huis. Het aantal pagina’s, integratie met sociale media, het ontwerp: alles is bespreekbaar. Want de allereerste die zich thuis moet voelen op de website van jouw organisatie, dat ben jij.
Je website wordt gebouwd in WordPress. Het ‘responsive’ design, oftewel het schaalbare ontwerp, zorgt ervoor dat iedere bezoeker jouw website kan bereiken – of die bezoeker nu via PC, Mac, desktopcomputer, laptop, telefoon of tablet langskomt.

Zoals elke thuisbasis, heeft ook die op internet groot en klein onderhoud nodig. Als je, om wat voor reden dan ook, liever niet gaat doe-het-zelven, nemen we dit graag uit handen. We houden de software up-to-date, verzorgen de webhosting en e-mailaccounts en we maken regelmatig back-ups. Zo wordt je bezoek altijd gastvrij ontvangen op een goed onderhouden website.
Over Wij zijn MEO
MEO staat voor Media en Ondersteuning. Wij verzorgen grafische vormgeving, klantenservice, webdesign, (online) marketing, drukwerk, online tijdschriften, backoffice en andere ondersteuning voor onze klanten.Onze jonge, creatieve en enthousiaste medewerkers leveren deze diensten vanuit ons leerwerkbedrijf. Hier doen jongeren met een beperking als AD(H)D of autisme werkervaring op, samen met stagiairs uit het regulier en speciaal voortgezet onderwijs. Zij krijgen professionele begeleiding en ondersteuning van vaste krachten, zoals een grafisch leermeester en een jobcoach.Op deze wijze bieden we onze klanten hoogwaardige dienstverlening, terwijl onze jongeren hun talenten kunnen ontplooien en daarmee een belangrijke investering in hun leven kunnen doen. Ze vergroten zo namelijk aanzienlijk hun kansen op het vinden van een passende baan. Zij bewijzen immers dag in dag uit hun meerwaarde, die over het hoofd gezien wordt door veel reguliere werkgevers.Niet alleen informeren wij werkgevers over het in dienst nemen van een van onze jongeren en de vele voordelen die dat op kan leveren, wij proberen ook zoveel mogelijk zelf betaalde banen te creëren.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
sociale-cohesie

FTE

26

Opgericht in

2012

Meet impact

ja

SDG’s

Geen armoede,
Goede gezondheid,
Kwaliteitsonderwijs,
Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

ICT, media en communicatie
Wij zijn MEO
heeft samengewerkt met

Meer van dit bedrijf

Wij zijn MEO

ICT, media en communicatie
Van offline tot online, elke vormgeving heeft de juiste aandacht nodig.

Wij zijn MEO

Financiële dienstverlening
Klantenservice is het gezicht van de organisatie, daarom staat de klant bij MEO altijd voorop

Wij zijn MEO

ICT, media en communicatie
Door via MEO drukwerk in te kopen, heb je écht iets in handen

Wij zijn MEO

ICT, media en communicatie
Bereik met MEO slim en efficiënt je publiek online

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm