Akoestisch wandkleed

Zoekt u een akoestische oplossing voor uw werk-, entree- of vergader ruimte? Samen met onze vakateliers in Marokko en Tunesië kunnen we een wandtapijt op maat ontwikkelen. Bij het wandkleed krijgt u ook het verhaal van onze wevers.

Over Akoestisch wandkleed

Wandkleden zijn de ideale oplossing om akoestische problemen in uw werk-, entree- of vergaderruimte op te lossen. U richt uw ruimte met een wandkleed bijzonder aan, terwijl u hiermee ook de direct makers in Marokko en Tunesië ondersteunt.

Met een wandkleed worden de harde geluiden geabsorbeerd, zodat de ruimte prettiger wordt om in te verblijven en er meer rust wordt gecreëerd. Onze vakateliers zijn gespecialiseerd in maatwerk van hoge kwaliteit. Samen met hen kunnen we voor u een wandtapijt op maat, kleur en patroon ontwikkelen en laten maken zodat deze precies in uw ruimte past.

Al onze producten worden op eerlijke en transparante wijze gemaakt volgens de fairtrade principes. Bij het wandkleed krijgt u ook het verhaal van de wevers, zodat uw gasten precies weten wie de makers zijn.

Neem contact met ons op via info@fairfabrics.nl om te vragen naar de mogelijkheden, levertijden en prijzen.
Over Fair Fabrics
Fair Fabrics verbindt klanten en internationale vakateliers. Door gelijkwaardige samenwerkingen aan te gaan met ambachtelijke partners, kunnen we samen groeien naar duurzame partnerships. Elk verkocht product draagt bij aan de groei van het ondernemerschap van de ambachtelijke werkplaats. Onze opdrachtgevers zijn winkels, merken en ontwerpers die hun collectie willen uitbreiden. Denk hierbij aan exclusieve productlijnen en maatproducties. Wij adviseren, assisteren en begeleiden onze klanten van A tot Z bij het ontwikkelen van kwalitatieve en onderscheidende producten. Tijdens het ontwikkelen en ontwerpen van nieuwe producten maken wij zoveel mogelijk gebruik van de traditionele en ambachtelijke maakprocessen zoals deze zijn ingebed in de lokale manier van leven. Ons netwerk bestaat uit getalenteerde vakmensen, ambachtelijke ateliers en professionele coöperaties. Het merendeel hiervan is gevestigd in Tunesië en Marokko, maar ons netwerk reikt tot in Azië en Zuid-Amerika.Wij stimuleren de lokale economie in de productielanden op een eerlijke manier. We letten niet op de verhoudingen op de internationale markt, omdat producenten een prijs krijgen die in verhouding staat tot de werkelijke productiekosten. Onze lokale producenten zijn onze partners. Samen ontwerpen en ontwikkelen wij nieuwe interieurproducten in opdracht van, of samen met onze klanten.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

int-ontw-en-fairchain,
milieu,
sociale-cohesie,
armoedebestrijding

FTE

0.5

Opgericht in

2011

Meet impact

nee

SDG’s

Geen armoede,
Geen honger,
Goede gezondheid,
Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Verantwoorde consumptie,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Interieur, mode & kunst
Fair Fabrics
heeft samengewerkt met

Meer van dit bedrijf

Fair Fabrics

Geschenken
Een persoonlijk relatiegeschenk voor uw medewerkers of klanten

Fair Fabrics

Geschenken
Stel uw eigen cadeaupakket samen voor uw personeel of klanten.

Fair Fabrics

Interieur, mode & kunst
Fair Fabrics verbindt klanten en internationale vakateliers.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm