Alle soorten van beveiliging

Geen zorgen meer over diefstal, intimidatie, vernieling of onnodige vertraging. BMS Security beveiligt en ontzorgt. Bespaar jezelf risico’s, frustraties en talloze uren uitzoekwerk. Verzeker je jezelf van strategisch beveiliging met een veiligheidsplan op maat. Voor welke vorm van beveiliging je ook kiest, bij BMS Security begint alles met een veiligheidsplan.
Met een strategisch veiligheidsplan van BMS Security weet je zeker dat je de complete veiligheid goed onder de loep neemt.
BMS Security levert alle soorten van beveiligingswerkzaamheden door goed opgeleide all-round beveiligers.

Over Alle soorten van beveiliging

BMS Security levert alle soorten beveilig op maat, met een gratis customized beveiligingsadvies voor elke organisatie.
BMS Security is als enige beveiligingsbedrijf in Nederland door Gemeente Amsterdam aangemerkt als een “Sociale Firma”.
En daar blijft het niet bij, BMS Security is, wederom als enige beveiligingsbedrijf in Nederland, lid van Social Enterprise en een partner van Sociaal Werkkoepel.
BMS Security zorgt voor een bijzonder groot social impact. Momenteel bestaat een groot deel van onze werknemers uit personen die een grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt. BMS Security biedt mensen via BMS Academy een gedegen opleiding aan, waarna ze verzekerd zijn van een stageplek of een baan. Wanneer het niet mogelijk is om een baan te verkrijgen bij BMS Security, wordt er door ons bemiddeld met andere partners om zo iedere kandidaat van een betaalde baan te voorzien.
Over BMS Security
BMS SECURITY richt zich op alle soorten beveiligingswerkzaamheden en is tevens een leerbedrijf voor nieuwe beveiligers die graag willen werken in de beveiliging. Beveiligers in opleiding worden optimaal begeleid bij BMS SECURITY.BMS SECURITY medewerkers zijn allround beveiligers en in staat beveiligingstaken bedreven en deskundig uit te voeren. Zij zijn dapper en durven volmoedig beslissingen te nemen door initiatief te tonen met hun kennis en kunde. Tevens kennen zij de wensen en behoeften van de klant en handelen zij hiernaar door klantgericht te denken.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie

FTE

35

Opgericht in

2017

Meet impact

nee

SDG’s

Kwaliteitsonderwijs,
Goede banen en economische groei,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Facilitaire dienstverlening

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm