Assemblage werkzaamheden

Wij leveren optimale kwaliteit tegen een concurrerende prijs dankzij uitgekiende processen en realistische productiviteit. Wij werken met mensen die een erkende afstand hebben tot de arbeids-markt. Door het werk aan ons uit te besteden, geven onze klanten mensen nieuw perspectief.

Over Assemblage werkzaamheden

Wij helpen onze klanten om hun supply chain efficiënter in te richten en maatschappelijke waarde te creëren voor de Brainport-regio. In plaats van halffabrikaten over grote afstand te verschepen, kunnen producenten in de regio hun montage en assemblage naast de deur onderbrengen. Als de assemblage wel in eigen land wordt gedaan, zien we nog vaak dat die door hoog opgeleid en relatief duur personeel wordt uitgevoerd. Onze processen zijn ingericht op basis van de principes van WorldClassManufacturing. Wij leveren optimale kwaliteit tegen een concurrerende prijs dankzij uitgekiende processen en realistische productiviteit. Groot aanvullend voordeel is onze maatschappelijke meerwaarde. Wij werken met mensen die een erkende afstand hebben tot de arbeids-markt. Door het werk aan ons uit te besteden, geven onze klanten mensen nieuw perspectief.
Over Brainport Assembly
BRAINPORT ASSEMBLY monteert en assembleert onderdelen in een werkplaats of whiteroom omgeving voor de maakindustrie in de Brainport regio.Veel bedrijven in de regio Eindhoven laten hun producten op dit moment assembleren in het buitenland. Producten worden daartoe over grote afstanden heen en weer gesleept. Als de assemblage in Nederland blijft, zien we vaak dat die wordt uitgevoerd door hoog-opgeleid en relatief duur personeel. Wij denken dat assemblage en montage kan met minimaal dezelfde kwaliteit en tegen lagere kosten dicht bij huis kan worden gedaanBrainport Assembly werkt op basis van de principes van WorldClassManufacturing. We realiseren optimale kwaliteit met realistische productiviteit. We gebruiken diepgaand en gedetailleerde uitgedachte werkprocessen en ons personeel bestaat voor het overgrote deel uit medewerkers met een beperkte arbeidsinzet.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie

FTE

35

Opgericht in

2015

Meet impact

nee

SDG’s

Goede banen en economische groei

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm