Bedrijfsfiets

Tulpfietsen maakt in haar eigen fabriek in Maastricht bedrijfsfietsen in de huisstijl van de klant. Dit is al vanaf één fiets mogelijk. Tulpfietsen onderscheidt zich in kwaliteit, prijs en snelheid van levering.

Over Bedrijfsfiets

Tulpfietsen is marktleider in kwalitatief hoogwaardige bedrijfsfietsen met logo en in de huisstijl en kleur van het bedrijf. Tot onze vaste klantenkring behoren bedrijven als de VriendenLoterij, Spar, Rabobank, Regiobank, Bosch en CSU. Bedrijven zijn bij ons welkom voor seriegroottes van 1 tot 1.000+ fietsen.

De fietsen worden door onze klanten ingezet als bijvoorbeeld marketinginstrument, pendelfiets tussen locaties, transportfiets of als incentive bij een promotionele actie.

Onze klanten geven hiermee een opvallende en sympathieke invulling aan de duurzaamheidstrend.

De fietsen worden in onze eigen Maastrichtse fabriek gemaakt. Een deel van onze mensen heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij leiden ze op, geven ze werk en zo maken wij samen de mooiste en beste fietsen.
Over Tulpfietsen B.V.
Tulpfietsen, een Nederlandse fietsfabrikant en een online fietsenwinkel, is gespecialiseerd in het leveren van bedrijfsfietsen in de huisstijl van het bedrijf en voorzien van bedrijfslogo. De seriegroottes variëren van één tot 1.000+ fietsen.Het zijn stevige Nederlandse stadsfietsen die de tand des tijds doorstaan. De levering vindt rechtstreeks vanuit de eigen fabriek in Maastricht naar de klant plaats. Tulpfietsen maakt geen gebruik van een dealerkanaal. Hierdoor heeft Tulpfietsen beduidend minder kosten. Dat zorgt ervoor dat wij onze fietsen scherp kunnen prijzen. Tulpfietsen B.V. assembleert en produceert tevens merk- en whitelabel fietsen voor derden. Wij beschikken over een ruime opslag-, productie- en assemblagecapaciteit.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie

FTE

16

Opgericht in

2009

Meet impact

nee

SDG’s

Goede banen en economische groei

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm