Better Places – Reizen op maat

Better Places brengt je rechtstreeks in contact met een lokale reisspecialist in Europa, Azië, Afrika of Latijns Amerika. Samen ontwerp je je rondreis op maat. Onze lokale experts kunnen je perfect adviseren over bijzondere plekjes.

Over Better Places – Reizen op maat

Better Places is gespecialiseerd in individuele verre reizen op maat. Wij brengen je rechtstreeks in contact met reisexperts over de hele wereld. Je hebt direct en persoonlijk contact. Zij kennen hun land door en door en hebben ruime ervaring in het organiseren van reizen op maat. Wij selecteren onze partners op kwaliteit en respect voor de natuur en de bevolking. Ook ter plaatse staat persoonlijk contact voorop. Je reist persoonlijk en duurzaam en hebt een authentieke reiservaring die je nog lang bijblijft.
Over Better Places
“Better Places is een reisorganisatie met een maatschappelijke en duurzame missie. Jarenlang werkten we in de reisbranche. We reisden de hele wereld rond. En we kwamen tot de conclusie dat het mogelijk is: reizen kan de wereld mooier maken. Niet alleen voor reizigers, maar ook voor de lokale bevolking. Daarom zetten we Better Places op. Want we willen dat toerisme iets betekent: voor jou én voor lokale mensen. Voor jou omdat je reis een onvergetelijke ervaring is, voor de mensen ter plaatse omdat jouw bezoek hen inkomen oplevert. We willen bovendien de negatieve effecten van toerisme beperken. Zorgen dat de omgeving voor de lokale bewoners een prettige plek blijft. Dat is verantwoord reizen. En dat is onze passie. Ons motto is: Better places for people to live in, and better places to visit”

De organisatie in het kort

Impact gebieden

milieu,
armoedebestrijding

FTE

8

Opgericht in

2015

Meet impact

ja

SDG’s

Geen armoede,
Schoon water en sanitaire voorzieningen,
Verantwoorde consumptie,
Aanpak klimaatverandering,
Beschermen van leven onder water

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm