BloomsBox Luchtzuiverende varens

Wat is er nu leuker dan je collega’s of relaties te verrassen met een cadeau dat behalve origineel, ook nog eens gezellig, verrassend en duurzaam is? Luchtzuiverende planten in een robuuste Box met een gegraveerde tekst of logo erop!

Over BloomsBox Luchtzuiverende varens

Echte luchtzuiverende planten. De BloomsBox is een 3-in-1-concept. De Box is niet alleen een robuuste verpakking, maar tegelijkertijd een mooie plantpot. Zo heb je geen verpakkingsafval. Dankzij het waterreservoir hoef je maar één keer per maand water bij te vullen. Daarmee is de BloomsBox ook een ideaal cadeau voor mensen zonder groene vingers!

Van A tot Z verzorgd.
Bij Blooms out of the Box organiseren we alles rondom jouw relatiegeschenk. Van het graveren van een logo, de persoonlijke tekst op de kaart (wanneer gewenst in jouw huisstijl), tot het verzenden naar huis- en bedrijfsadressen in de hele EU. Wat jij maar wilt!
Over Blooms out of the Box
Met Blooms out of the Box maken we de relatiegeschenkenwereld groen. Niet alleen groen door onze luchtzuiverende planten, maar ook groen door die te versturen in een houten BloomsBox die naast verzendverpakking ook Plant-Pot en waterreservoir is. Door samen te werken met sociale werkplaatsen en werkervaringsplekken voor jongeren uit de jeugdzorg te creëren bieden we veilige plekken voor werk aan een duurzaam product. Vaak zijn relatiegeschenken gadgets die na een paar weken in een la belanden en waar nooit meer naar omgekeken wordt. De BloomsBox is een Box met luchtzuiverende planten waar je blij van wordt. Bovendien kunnen bedrijven de BloomsBox duurzaam laten voorzien van hun logo of een leuke tekst of slogan. Waar wacht je nog op!

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
circulair-duurzaam,
milieu,
sociale-cohesie

FTE

5

Opgericht in

2019

Meet impact

nee

SDG’s

Goede banen en economische groei,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Verantwoorde consumptie,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Events & vergaderen, Geschenken
Blooms out of the Box
heeft samengewerkt met

Meer van dit bedrijf

Blooms out of the Box

Geschenken
Het groene cadeautje waar je blij van wordt

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm