BloomsBox Kerstboompjes

Wat is er nu leuker dan je collega’s of relaties te verrassen met een cadeau dat behalve origineel, ook nog eens gezellig, verrassend en duurzaam is? Je verwacht misschien een fles wijn, maar in plaats daarvan bevat de BloomsBox kerstboompjes. Boompjes in een BloomsBox, goed beschermd verpakt in een robuuste houten Box met daarop een logo, tekst of slogan gegraveerd. Ook voor mensen zonder groene vingers, want met het waterreservoir hoef je nog maar eens in de maand water te geven. Het perfecte duurzame alternatief voor een kerstpakket.

Over BloomsBox Kerstboompjes

3 echte kerstboompjes met naar keuze LED-verlichting, of houten sterretjes. Zo organiseer jij een fonkelende kerst voor je collega’s of relaties. De BloomsBox is een 3-in-1-concept. De Box is niet alleen een robuuste verpakking, maar tegelijkertijd een mooie plantpot. Dankzij het waterreservoir hoef je maar één keer per maand water bij te vullen. Daarmee is de BloomsBox ook een ideaal cadeau voor mensen zonder groene vingers! Van A tot Z verzorgd. Bij Blooms out of the Box organiseren we alles rondom jouw relatiegeschenk. Van het graveren van een logo, de persoonlijke tekst op de kaart (wanneer gewenst in jouw huisstijl), tot het verzenden naar huis- en bedrijfsadressen in de hele EU. Wat jij maar wilt!
Over Blooms out of the Box
“Met Blooms out of the Box maken we de relatiegeschenkenwereld groen. Niet alleen groen door onze luchtzuiverende planten, maar ook groen door die te versturen in een houten BloomsBox die naast verzendverpakking ook Plant-Pot en waterreservoir is. Door samen te werken met sociale werkplaatsen en werkervaringsplekken voor jongeren uit de jeugdzorg te creëren bieden we veilige plekken voor werk aan een duurzaam product. Vaak zijn relatiegeschenken gadgets die na een paar weken in een la belanden en waar nooit meer naar omgekeken wordt. De BloomsBox is een Box met luchtzuiverende planten waar je blij van wordt. Bovendien kunnen bedrijven de BloomsBox duurzaam laten voorzien van hun logo of een leuke tekst of slogan. Waar wacht je nog op!”

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu

FTE

5

Opgericht in

2019

Meet impact

nee

SDG’s

Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Meer van dit bedrijf

Blooms out of the Box

Geschenken
Het groene cadeautje waar je blij van wordt

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm