Body Language moves you – Possibilize Academy – workshops

Benieuwd naar wat uw collega’s of clienten écht denken maar niet zeggen? Enig idee welke signalen u onbewust verstuurd en daarmee uw boodschap ondermijnt? Ervaar het middels een workshop, gegeven door mensen die hun hele leven al bezig zijn met lichaamstaal: dove trainers!

Over Body Language moves you – Possibilize Academy – workshops

Possibilize Academy geeft trainingen in zowel Nederland als het buitenland met instructeurs/trainers die experts zijn op het gebied van lichaamstaal. Dit komt doordat zij doof zijn en dag in, dag uit communiceren door middel van lichaamstaal. Onze instructeurs zijn bekwaam en delen hun ervaringen graag met anderen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat er tolken aanwezig zijn.

Review Deloitte: “De training van Possibilize Academy kreeg extreem hoge waarderingscijfers in de evaluatie van onze deelnemers. Het was een enorme eye opener om te realiseren dat communicatie veel meer behelst dan alleen de inhoud. De ervaring die onze professionals hebben opgedaan, geeft hen een meer open minded attitude en helpt hen bij het ontwikkelen van inclusief leiderschap.
Over Possibilize
Possibilize is een platform waarop projecten worden gerealiseerd, waarin de beperking de inspiratiebron vormt. Met deze projecten wil Possibilize mensen inspireren en activeren om te denken en handelen in mogelijkheden, in iedere situatie. Voorbeeld van deze projecten zijn zintuigprikkelende muziekevenementen voor doven en fotografieprojecten voor blinden. Voor het bedrijfsleven heeft Possibilize workshops lichaamstaal ontwikkeld, gegeven door dove trainers.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
sociale-cohesie

FTE

6

Opgericht in

2003

Meet impact

nee

SDG’s

Innovatie en infrastructuur,
Verminderde ongelijkheid,
Vrede en recht,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm