Buitenmeubilair en schuren voor tuin en park

Uit voorraad of naar uw of ons ontwerp: de Bouwloods maakt duurzame buitenbanken, (picknick)tafels en bloembakken. Ook het maken van schuurtjes, carports en houten overkappingen behoren tot de mogelijkheden. Alle houtsoorten kunnen gebruikt worden. De Bouwloods werkt bij voorkeur met FSC gecertificeerd hout. Ook hebben wij eigen gezaagd hout van bomen uit Utrecht en omgeving op de werf te drogen liggen.

Over Buitenmeubilair en schuren voor tuin en park

Stichting Bouwloods Utrecht bouwt niet alleen op aanvraag, maar er zijn ook altijd enkele stukken op voorraad. De producten in deze showroom zijn direct leverbaar.

Sommige mensen hebben nog geen duurzame plek op de arbeidsmarkt kunnen verwerven. De Bouwloods biedt opleiding en werkervaring aan iedereen die met hout wil gaan werken, ongeacht de oorzaak van de afstand tot de arbeidsmarkt. De leermeesters van de Bouwloods werken met de deelnemers aan het verkleinen van hun afstand tot arbeidsmarkt door een grote verscheidenheid aan ‘hout’-projecten te maken. De Bouwloods kan bogen op ruime ervaring en goede resultaten in de re-integratie. We zijn een zelfstandige, flexibele organisatie met een uitgebreid netwerk bij de lokale overheden, uitkeringsinstanties, semipublieke organisaties en zorginstellingen en het bedrijfsleven.
Over Stichting Bouwloods
De mensen van Stichting Bouwloods verrichten allerlei soorten timmerwerkzaamheden voor bouwbedrijven in onderaanneming. Voorbeelden hiervan zijn het maken deuren of kozijnen, maar ook het bouwen van een complete houten brug is mogelijk. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door onze deelnemers, deze mensen hebben allemaal een afstand tot de arbeidsmarkt. Door deze groep een opleiding en werkervaring in de ambachtelijke houtbewerking te bieden, helpen wij ze weer de weg naar de arbeidsmarkt te vinden. De Bouwloods is onze machinale werkplaats. U bent hier altijd welkom om een kijkje te nemen en te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Onze leermeesters kunnen dan vertellen hoe de opleiding van onze deelnemers eruit ziet en hoe zij vervolgens begeleid worden naar een werkplek bij een timmerwerkplaats of bouwbedrijf. Een opdracht aan de Bouwloods kan voor uw bedrijf voor 100% meetellen in een social returnverplichting bij de gemeente Utrecht.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie

FTE

3.25

Opgericht in

2001

Meet impact

ja

SDG’s

Geen armoede,
Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid

Branche

Meer van dit bedrijf

Stichting Bouwloods

Bouw
De Bouwloods maakt producten naar uw of ons eigen ontwerp!

Stichting Bouwloods

Bouw
Als er een tekening van is, kan de stichting Bouwloods alles wat hout is maken!

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm