Cadeau pakketje Mixblik

Op zoek naar het ideale cadeautje? Wij maken een feestelijk pakketje! Ons cadeaupakket bestaat uit een groot blik linzenstoof en kleine blikjes linzen en humus. Ingepakt in cellofaan.

Over Cadeau pakketje Mixblik

Onze blikken worden gemaakt door vrouwen met een migratie- of vluchtelingenachtergrond. Bij Mixblik volgt iedereen een interne opleiding en oefenen tussen de bedrijven door de Nederlandse taal. Alle gerechten zijn authentieke recepten van de deelnemende vrouwen.

In dit pakketje:
Silsi: pittige saus van gesmoorde ui, tomaat en Oost-Afrikaanse kruiden
Authentiek Eritrese recept. Wordt gebruikt als basis voor verschillende maaltijden en stoven. Silsi is heerlijk als dip bij de borrel, als basissaus voor een pastamaaltijd, om op je tosti te smeren of om te eten met linzen, aardappels, of natuurlijk de traditionele Eritrese ‘enjera’ (zuurdesem platbrood).

Linzenstoof met Oost-Afrikaanse kruiden
Stoof van rode linzen met een uitgesproken kruidenmix. Dit gerecht vormt een goede basis voor een maaltijd. Kook er nog wat rijst bij en je eet rijkelijk! Linzenstoof is ook heerlijk op brood.

Humus met gepofte knoflook: Authentieke humus met veel tahin.
Over Mixblik
Mixblik werkt met harstocht aan het maken van lekkere en duurzame producten. Bij Mixblik werken 20 vrouwen die pas kort in Nederland wonen. In onze conservenfabriek worden de heerlijkste gerechten uit de landen van herkomst van deze dames gemaakt. Leren en werken gaan hand in hand bij Mixblik. Tussen de bedrijven door oefenen we de Nederlandse taal en volgt iedereen een interne opleiding.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
circulair-duurzaam,
sociale-cohesie,
voedseltransitie-natuurbehoud

FTE

3

Opgericht in

2018

Meet impact

ja

SDG’s

Kwaliteitsonderwijs,
Gendergelijkheid,
Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Verantwoorde consumptie

Branche

Horeca & voeding

Meer van dit bedrijf

Mixblik

Horeca & voeding
Wereldreis in blik!

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm