Catering voor events en bedrijven

Of het nu gaat om lunch, ontbijt, diner of hapjes bij de borrel, Grenzeloos verzorgt een heerlijke oplossing op maat voor je. Uniek, maar betaalbaar. Neem snel contact op voor een oplossing op maat!

Over Catering voor events en bedrijven

Grenzeloos helpt mensen met een migratieachtergrond hun leven snel en goed op te bouwen in Nederland. Dat proef je terug in onze catering: invloeden uit allerlei keukens, gecombineerd met vertrouwde Nederlandse smaken.

Wij staan voor je klaar, of het nu gaat om een bedrijfslunch, hapjes bij je borrel of een event voor 300 personen. Onze chef denkt graag met je mee om jouw event smaakvol te laten verlopen.

Eerder verzorgden wij naar complete tevredenheid oplossingen voor organisaties zoals Universiteit Maastricht, Gemeente Maastricht en de Abbey Maastricht. Graag helpen we jouw event tot een succes te maken!
Over Grenzeloos Maastricht BV
Grenzeloos is een sociale onderneming die mensen met een vluchteling-achtergrond helpt een vliegende start te maken in Nederland. Via ons leerwerktraject maken mensen zichzelf klaar voor de arbeidsmarkt, leren ze de taal en bouwen ze een netwerk op. Wij serveren je graag onze heerlijke koffie, smaakvolle tosti-variaties en unieke verse gerechten!

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
sociale-cohesie

FTE

3.5

Opgericht in

2018

Meet impact

ja

SDG’s

Kwaliteitsonderwijs,
Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Duurzame steden en gemeenschappen

Branche

Events & vergaderen, Horeca & voeding
Grenzeloos Maastricht BV
heeft samengewerkt met

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm