Circulaire mobiele telefonie

De telefoons die uw medewerkers gebruiken, zorgen dat zij – en uw organisatie – nog beter presteren. Maar als zij hun toestel vervangen, wilt u niet dat het afgedankte toestel tot meer afval leidt, zeker niet in ontwikkelingslanden.

En als een nieuw toestel in gebruik wordt genomen, zou u liever niet zien dat dit toestel tot meer grondstofschaarste leidt. Ofwel: u wilt een circulair beleid voor mobieltjes. Daarvoor kunt u bij CTL terecht.

Over Circulaire mobiele telefonie

CTL compenseert het feit dat uw organisatie elektronische afval produceert. Als een toestel wordt afgedankt, zorgen wij dat het niet tot meer afval leidt in arme landen. En als u een nieuw toestel aanschaft, compenseren wij het grondstofverbruik. Dit doen wij door namens u afvaltelefoons in te zamelen, in ontwikkelingslanden.
Dit leidt tot minder afval, minder CO2, en creëert schone inkomsten en banen voor arme mensen.
En voor uw organisatie leidt het tot een mooie introductie tot ‘circulair werken’.
De resultaten die we zo voor u behalen, worden door ons op een zeer aansprekende en begrijpelijke manier zichtbaar gemaakt, met mooie en unieke content.
Over Closing the Loop
Closing the Loop (CTL) redt afvaltelefoons van de vuilnisbelt in ontwikkelingslanden. Deze inzameling zet het bedrijf ook op commerciële basis in. Door namens klanten mobieltjes in te zamelen, kan CTL afval én grondstoffen voor hen compenseren.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

milieu,
armoedebestrijding

FTE

4

Opgericht in

2014

Meet impact

nee

SDG’s

Geen armoede,
Goede gezondheid,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Verantwoorde consumptie,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Facilitaire dienstverlening

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm