Club van 1000

Word lid van de Club van 1000 en creëer samen met ons kansen voor jongeren met een chronische fysieke aandoening. Samen met andere bedrijven en Emma at Work kunnen we deze jongeren begeleiden naar een werkplek die echt bij ze past. De perfecte invulling voor uw SROI. U doet toch ook mee?

Over Club van 1000

De Club van 1000 is een netwerk van betrokken partners dat samen met Emma at Work ervoor wil zorgen dat jongeren met een chronische fysieke aandoening gewoon mee kunnen doen op de arbeidsmarkt. Als lid bent u bijzonder belangrijk voor deze 500.000 jongeren die in Nederland opgroeien. Samen met de andere leden heeft u toegang tot onze pool van deze gemotiveerde jongeren, kunt u altijd gebruik maken van onze kennis en expertise en bouwt u verder aan een positief imago voor uw organisatie. Bovenal ondersteunt u de jongeren op hun weg naar een zelfstandige toekomst. Een prachtige invulling van uw SROI. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u.
Over Emma at Work
Emma at Work ondersteunt jongeren met een chronische fysieke aandoening, op weg naar een zelfstandige toekomst. Betrokken en gedreven medewerkers brengen jongeren en werkgevers samen, en zijn expert op het gebied van arbeidsbemiddeling, van matching tot coaching en begeleiding. Emma at Work is uw partner in sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze missie is om alle jongeren met een chronische fysieke aandoening aan het werk te krijgen. Naast arbeidsbemiddeling biedt Emma at Work vanuit het Experience LAB begeleiding in de vorm van individuele coaching, workshops en trainingen en de mogelijkheid voor jongeren om zich te laten koppelen aan een mentor, een professional uit het bedrijfsleven, om van te leren.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie

FTE

9

Opgericht in

2006

Meet impact

ja

SDG’s

Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Meer van dit bedrijf

Emma at Work

Overig
Ontwikkeling en arbeidsbemiddeling voor jongeren met een chronische fysieke aandoening

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm