Ctalents

Ctalents is een social enterprise die starters en professionals die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn helpt bij een (eerste) stap in hun carrière. Wij zijn de schakel tussen werkgevers en werkzoekenden met een zintuiglijke uitdaging.

Over Ctalents

Via ons trainingsprogramma ontdekken en ontwikkelen onze kandidaten hun talenten, kijken we naar en denken we in mogelijkheden en gaan vervolgens op zoek naar de beste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Wij detacheren onze medewerkers bij opdrachtgevers in alle sectoren, voor korte en lange duur.

Ctalents talenten zijn mensen met een hoge motivatie. Ze zijn loyaal en zullen zeker een toevoeging zijn voor uw team. Als er 1 zintuig minder werkt worden de andere zintuigen meer getraind. Hierdoor zullen de talenten van Ctalents niet alleen horen wat er gezegd wordt, maar vooral wat er bedoeld wordt. Of ze hebben juist oog voor detail, wanneer nauwkeurigheid en precisie belangrijk zijn. Zintuiglijk talent brengt diversiteit op de werkvloer.

Wij willen alle mensen met een zintuiglijke beperking die gemotiveerd zijn om te werken, in hun talent te zetten. Zo willen wij ervoor zorgen dat zij kunnen werken binnen een resultaatgerichte omgeving waarin zij hun toegevoegde waarde kunnen laten zien.

Ctalents is PSO-30+ gecertificeerd. Dat betekent dat alle uitgaven die gedaan worden bij Ctalents officieel worden meegerekend als social return vereisten.
Over Ctalents
Ctalents is een social enterprise die starters en professionals die blind, slechtziend, doof of slechthorend zijn helpt bij een (eerste) stap in hun carrière. Wij zijn de schakel tussen werkgevers en werkzoekenden met een zintuiglijke uitdaging. Onze missie is om de werkloosheid onder zintuiglijk talent te verlagen van 65% naar 20% op een kwalitatieve manier. Niet alleen kandidaten, maar zeker ook werkgevers moeten er baat bij hebben. Met onze vernieuwende aanpak hebben wij verschillende prijzen gewonnen, zoals de Social Enterprise Award, Dare to Have a Dream Award, Communication Award & Social Impact lab. 90% van onze kandidaten zijn na een jaar ook nog succesvol aan het werk.Ctalents is PSO-30+ gecertificeerd. Dat betekent dat alle uitgaven die gedaan worden bij Ctalents officieel worden meegerekend als social return vereisten.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie

FTE

7.5

Opgericht in

2013

Meet impact

ja

SDG’s

Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Vrede en recht,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm