Cyber Security pentesten

Een team van bijzondere ethical hackers testen de beveiliging van uw webapplicaties.Verborgen kwetsbaarheden worden met grote accuratesse opgespoord door onze hoog intelligente ICT-talenten met autisme.

Over Cyber Security pentesten

Onze cyber monks testen op afstand uw webapplicaties. De experts van Northwave zekeren de kwaliteit en begeleiden het proces. Onze testen zorgen voor helder inzicht in de bevindingen en wat u er aan kunt doen. Er zijn drie testmethodes die we daarbij gebruiken: black box, grey box en white box. Onze rapportages voldoen aan internationale standaards en worden bekrachtigd door een Lead Expert van Northwave. Door uw webapplicaties te laten testen door The Monastery verbetert uw beveiliging en zorgen we samen voor meer maatschappelijke impact.
Over The Monastery
The Monastery is een gezamenlijk initiatief van social enterprise ITvitae en informatiebeveiliger Northwave. Beide organisaties bundelen hun kennis en kunde op het gebied van cyber security testing en ICT-opleidingstrajecten voor hoog intelligente talenten met autisme. The Monastery biedt de afgestudeerde ethical hackers duurzaam betaald werk in het voormalige Eemklooster in Amersfoort. Is de beveiliging van uw webapplicaties al op orde? Buy Social en neem contact op met The Monastery. www.themonastery.nl

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
sociale-cohesie

FTE

8

Opgericht in

2017

Meet impact

ja

SDG’s

Kwaliteitsonderwijs,
Goede banen en economische groei

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm