Detachering van mensen met autisme

U bent op zoek naar extra arbeidskracht voor korte of lange duur? U wilt invulling geven aan de Banenafspraak? Maak kennis met onze AutiTalenten!

Over Detachering van mensen met autisme

Door te kiezen voor AutiTalent kiest u voor bijzondere medewerkers. Onze medewerkers met autisme beschikken over talenten die zeer goed passen bij specifieke werkzaamheden. Zo hebben zij oog voor detail, doorzettingsvermogen en werken zij nauwgezet en gestructureerd. Bovendien brengt het diversiteit op de werkvloer. Al veel organisaties hebben ervaren dat dit tot bijzondere resultaten leidt. Nét iets beter of anders dan u misschien verwacht had.

Er zijn tal van werkgebieden waarin onze medewerkers met succes kunnen worden ingezet. Het betreft vaak werk met enige routine waarbij oog voor detail en nauwkeurigheid gewenst is. Dat kan zowel op mbo- als hbo-niveau zijn. Veel van onze medewerkers zijn werkzaam in ondersteunende bedrijfsprocessen, zoals administratie, financiën, HRM of ICT. Of ze worden ingezet op projectmatig werk, bijvoorbeeld contentmigratie van websites/systemen of het digitaliseren van dossiers. Maar ook heel specifiek werk zoals camerabeelden uitkijken of het analyseren van luchtfoto’s wordt door onze medewerkers uitgevoerd. Wij onderzoeken graag of iemand met autisme ook voor uw bijzondere klus de perfecte kandidaat kan zijn.

De talenten van onze medewerkers komen het beste tot hun recht als de randvoorwaarden in orde zijn. Soms hebben zij net iets meer aandacht of een andere benadering nodig. AutiTalent begeleidt u hierin en zal u desgewenst zoveel mogelijk ontzorgen.
Over AutiTalent B.V.
Detachering van mensen met autisme Door allerlei omstandigheden zitten veel mensen met autisme ongewild thuis of lopen vast in hun werk. Vaak doordat ze niet begrepen worden. Of ze het moeilijk vinden om aan te geven wat ze nodig hebben. En dat terwijl ze over bijzondere talenten beschikken. Ontzettend zonde, vinden wij. Daarom zetten we ons sinds 2007 in om mensen met autisme aan werk te helpen én houden. Wij geloven in de talenten van mensen met autisme en verbinden deze aan de arbeidsmarkt. Dat doen we voornamelijk door detachering: het uitlenen van mensen met autisme aan organisaties. Maar we helpen werkgevers ook met werving en selectie, advies en coaching, SROI en het nauwkeurig digitaliseren van archieven. Meer weten? Kijk op de website. https://www.autitalent.nl/

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie

FTE

68

Opgericht in

2007

Meet impact

ja

SDG’s

Goede banen en economische groei

Branche

Overig

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm