D&I Dienstverlening

Van het bespreekbaar maken van het thema tot implementatie, wedowe helpt jouw bedrijf/organisatie bij alle vraagstukken rondom D&I. We gaan daarbij altijd uit van de behoefte van de klant.

Over D&I Dienstverlening

Onze samenleving toegankelijk maken voor iedereen is een actueel agendapunt voor veel bedrijven en organisaties. D&I is een onderwerp met vele facetten:
– Op welke gebieden is D&I van toepassing?
– Representeert ons personeelsbestand de diversiteit van onze samenleving?
– Waarom zouden we dat willen?
– Hoe kunnen we dat bereiken?
– Hoe D&I proof is onze communicatie, niet alleen intern, maar ook extern?

Het bespreken van D&I onderwerpen kan gevoeligheden oproepen en het creëren van een sociaal veilige omgeving is een eerste vereiste om dit gesprek aan te gaan.

Wedowe helpt organisaties en bedrijven bij de aanpak van D&I vraagstukken. Dit gaat van consultancy op MT-niveau tot workshops op de werkvloer.
Over Stichting wedowe
Wedowe katalyseert verandering. De 2 bevlogen co-directeuren hebben wedowe opgericht om zowel organisaties als individuen te helpen impact te creëren op hun omgeving. Dit doen ze door op maat gemaakte activiteiten aan te bieden. Creativiteit, talentontwikkeling, plezier en verbinding staan hierbij altijd centraal. – D&I EXPERTS: we helpen organisaties op alle niveaus met D&I vraagstukken. Dit gaat van hulp bij het formuleren tot het volledig implementeren van D&I beleid. – TALENTONTWIKKELING: we helpen jongeren met afstand tot de samenleving richting werk en/of opleiding binnen de creatieve sector. – CONTENT CREATIE: we maken met jong talent professionele audiovisuele content met impact: dat kan een video zijn met een sociaal-maatschappelijke onderwerp of een commerciële boodschap in opdracht van een bedrijf.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
sociale-cohesie

FTE

Opgericht in

2016

Meet impact

ja

SDG’s

Kwaliteitsonderwijs,
Gendergelijkheid,
Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Advies, training en consultancy, Events & vergaderen, ICT, media en communicatie, Overig
Stichting wedowe
heeft samengewerkt met

Meer van dit bedrijf

Stichting wedowe

ICT, media en communicatie
Laat de jonge talenten van wedowe je visuele content creëren.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm