Duurzaamste schrijfoplossing van steenpapier – A5 formaat

Wij gaan van duurzaam schrijven de norm maken doordat we onze schrijf-materialen van steenafval produceren. Terwijl de schrijf-ervaring er niet op achteruitgaat, zien we na 5 jaar gebruik 70% kosten reductie en 97.8% minder CO-2 uitstoot. Daarnaast geven 65% mensen geven aan productiever en sneller te werken door het uitwisbare waterafstotende steenpapier.

Over Duurzaamste schrijfoplossing van steenpapier – A5 formaat

Onze steenpapieren producten worden lokaal in Amsterdam op de meest mogelijke duurzame manier geproduceerd zonder een boom aan te raken zonder gebruik van bleek, water en chemicaliën. Doordat elke pagina 500x uitwisbaar is, kan elk product jaren mee. Wanneer een MOYU boekje om onbekende reden niet meer zou werken, kunnen we deze innemen zonder weg te gooien en het bedrijf van nieuw duurzaam schrijfmateriaal voorzien: een volledig circulaire oplossing dus. Ook planten we een boom met de lokale community in Kenia waar we nauw contact mee hebben. Uiteraard is er de mogelijkheid om elk product naar wens te personaliseren zodat we samen draagkracht intern op te kunnen bouwen en klanten een verhaal mee kunnen geven.
Over MOYU
MOYU is op een missie om iedereen te activeren om single use paper tegen te gaan en hierdoor meer natuur te creëren. De boom-vrije schrijfproducten worden uiterst duurzaam geproduceerd uit steenafval en zijn herschrijfbaar zodat ze jaren meegaan. Daarnaast plant MOYU voor elk aangeschaft product zelfs een boom in samenwerking met de lokale community Trees for Kenya.MOYU levert een oneindige steenpapieren schrijf oplossing voor bedrijven, instanties en organisaties. Elk product kan worden gepersonaliseerd en is ontwikkeld om in te worden gezet als communicatiemiddel om intern draagvlak te creëren, klanten blij te maken en duurzaamheidsdoelstellingen te behalen en daarbij een meer duurzaam imago te creëren. Feiten:✅ 70-75% kostenbesparing op schrijfmaterialen na 5 jaar gebruik. Investering is gemiddeld na 12 maanden terugverdiend.✅ 65% van de werknemers werkt sneller en productiever dan met papieren boekjes.✅ 97.8% minder CO2-uitstoot dan papieren boekjes na 5 jaar gebruik. (Ja, de papierindustrie uitstoot is 3x zo groot als de luchtvaartindustrie).✅ 85% gebruikt MOYU voor zakelijke notities.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

milieu

FTE

6

Opgericht in

2018

Meet impact

nee

SDG’s

Verantwoorde consumptie,
Aanpak klimaatverandering,
Beschermen van leven op het land

Branche

Meer van dit bedrijf

MOYU

Geschenken
Papier van Steenafval – 500x herschrijfbaar.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm