Duurzame software development

BEE-Ideas software; Kosteloos uw duurzaam software idee laten ontwikkelen met een aantoonbare impact op SDG’s. Terugverdien model bij uw succes.

Over Duurzame software development

Stichting BEE-Ideas investeert in software projecten met impact op mens, maatschappij en milieu. Alle projecten hebben direct impact op de SDG’s. De duurzame ontwikkelings doelstellingen van de Verenigde Naties.

Stichting BEE-Ideas inventariseert kosteloos met u wat er nodig is om uw software project te realiseren. Middels een co-creatie wordt vervolgens uw product ontwikkeld. Vaak is dit in combinatie met investeerpartners en binnen onze sociale innovatie concepten. De doorlooptijd van de projecten zijn 6 maanden. U maakt vooraf afspraken welk deel van uw succes terugvloeit naar de stichting om haar doelstellingen te kunnen realiseren.
Over Stichting BEE-ideas
Stichting BEE-Ideas investeert in software projecten met impact op mens, maatschappij en milieu. Alle projecten hebben direct impact op de SDG’s. Stichting BEE-Ideas ontwikkeld in samenwerking met UWV en gemeentes sociale innovatie concepten waarbij deelnemers relevante software ervaring opbouwen zodat er uitgestroomd kan worden naar werk.De volgende concepten kunnen uitgevoerd worden mogelijk met aftrek van SROI;- BEE-Ideas softwareKosteloos u duurzaam software idee laten ontwikkelen met een aantoonbare impact op SDG’s. Terugverdien model bij u succes.- Capacity buildingNeem mensen in dienst uit onze agile software projecten met aantoonbare werkervaring in de nieuwste software technieken. Mogelijkheid aftrek SROI en werkgevers voordelen. Een kleine fee na de proeftijd van de kandidaat.- Sociale software straatBesteedt werkzaamheden uit aan een team in samenwerking met UWV en uw gemeente. U betaalt slecht de begeleiding. Aftrek van SROI mogelijk.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu,
sociale-cohesie,
armoedebestrijding

FTE

10

Opgericht in

2015

Meet impact

nee

SDG’s

Geen armoede,
Geen honger,
Goede gezondheid,
Kwaliteitsonderwijs,
Gendergelijkheid,
Schoon water en sanitaire voorzieningen,
Duurzame energie,
Goede banen en economische groei,
Innovatie en infrastructuur,
Verminderde ongelijkheid,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Verantwoorde consumptie,
Aanpak klimaatverandering,
Beschermen van leven onder water,
Beschermen van leven op het land,
Vrede en recht,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm