Fietsen huren voor groepen of evenementen

Fietsen huren voor een groep voor een korte of lange periode waarbij de fietsen op locatie gebracht en gehaald worden. Wel zo makkelijk!

Tevens kunnen deelfietsen gehuurd worden voor een evenement waarbij uw bezoekers de deelfiets via een app kunnen gebruiken. Met de app kan de bezoeker de fiets boeken en openen. Nadat de fiets is teruggebracht kan de volgende bezoeker van de fiets genieten.

Over Fietsen huren voor groepen of evenementen

Fietsen huren voor grote groepen voor een uitje of deelfietsen tijdelijk huren voor een evenement. Het kan bij ons allemaal.

De opbrengsten van de verhuur wordt geinvesteerd om met de deelfiets te blijven uitbreiden naar meerdere locaties. Hierdoor verandert de mobiliteit wezenlijk. Het wordt steeds gemakkelijker om de auto aan de rand van de stad te parkeren en de deelfiets te pakken. Geen parkeerkosten, geen files en sneller op de eindbestemming. Of met de trein, bus en deelfiets snel en gezond naar elke eindbestemming in de omgeving toe gaan. Helpt u onze droom verder uit te breiden.
Over Uw Deelfiets
Het bieden van een last mile oplossing door het aanbieden van fietsen aan klanten via een app. Met deze app kan de klant de fiets boeken en het slot openen en sluiten. De fietsen worden gekocht bij een Nederlands bedrijf met veel medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. De fietsen worden onderhouden bij een mensontwikkel- en re-integratiebedrijf.Fietsen worden verhuurd aan (grote) groepen of bij evenementen / congressen aan de bezoekers.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu

FTE

1

Opgericht in

2016

Meet impact

nee

SDG’s

Goede banen en economische groei,
Innovatie en infrastructuur,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Verantwoorde consumptie,
Aanpak klimaatverandering

Branche

Logistiek & vervoer

Meer van dit bedrijf

Uw Deelfiets

Logistiek & vervoer
Deel fietsen met meerdere werknemers en gasten via een app

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm