FLASKE Original 500ml

Eén FLASKE bespaart gemiddeld 156 plastic flesjes per persoon
per jaar. Daar wil jij toch zeker ook aan bijdragen? Dat kan met een gepersonaliseerde FLASKE waarbij je gelijk de Plastic Soup Foundation steunt!

Over FLASKE Original 500ml

Eén FLASKE bespaart gemiddeld 156 plastic flesjes per persoon per jaar. Daar wil jij toch zeker ook aan bijdragen? Ons eerste en meest populaire product is ontworpen om ultiem gemak te bieden voor alledaagse doeleinden. 100% lekvrij, je drankje blijft op de perfecte temperatuur en je kunt je favoriete design op verschillende manieren personaliseren. Met welke uitvoering ga jij de show stelen?
Bij FLASKE kun je geheel je eigen product ontwerpen (https://design.flaske.com/) of een van onze duurzaamheidsexperts doet dit met plezier voor je.
We spreken je graag!
Over FLASKE BV
FLASKE stopt het eenmalig gebruik van plastic en biedt duurzame producten aan zoals drinkflessen en koffiebekers. Eén FLASKE voorkomt 156 plastic flesjes per persoon per jaar. Hiervan eindigen 40 flesjes van in de oceaan. Reken uit hoeveel jouw organisatie kan besparen en welke impact jullie samen met ons kunnen maken! Daarbij steunen jullie gelijk de Plastic Soup Foundation voor plastic-vrije oceanen en lichamen. In 2021 hebben we voorkomen dat 1.078.120 plastic flesjes in de oceaan terecht zijn gekomen. Dit willen we dit jaar verdubbelen en graag willen we dat samen met jou doen! Al onze producten zijn te personaliseren met bedrijfslogo (laserlogo/3D kleurlogo), namen van de medewerkers, en meer. Neem contact op met een van onze duurzaamheidsexperts en zij maken digitale samples voor je of komen langs! Kies voor duurzaamheid, kies voor FLASKE.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

circulair-duurzaam

FTE

Opgericht in

2017

Meet impact

ja

SDG’s

Goede gezondheid,
Aanpak klimaatverandering,
Beschermen van leven onder water,
Beschermen van leven op het land

Branche

Geschenken
FLASKE BV
heeft samengewerkt met

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm