Fraenck – Duurzame Relatiegeschenken

Fraenck maakt werk van afgedankte materialen! Samen met ons inclusieve team zetten we onze schouders eronder en maken we de mooiste (mode-)accessoires. Van etui tot laptoptas, van plantenbakje tot fietstas.

Over Fraenck – Duurzame Relatiegeschenken

Waar word jij blij van? Voor de een is dat de zon op de bol, voor de ander een caramel latte pumpkin spice macchiato. Of beide. Ik ben Pascal. En ik word blij van mooie producten met een goed verhaal. Daarom heb ik, samen met Ratna, Fraenck opgericht. Fraenck is een sociaal en duurzaam modelabel, dat design hoog in het vaandel heeft staan. En we bieden leerwerkplekken aan aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Samen ontwerpen en maken we een uitgebreide collectie tassen en accessoires voor zowel de consument als het bedrijfsleven. Want: wie wordt er nou niet blij van een relatiegeschenk dat aan alle kanten klopt?

Make Waste Great Again is onze slogan, omdat we zoveel mogelijk restant materialen gebruiken. Een greep uit onze klanten: ASN Bank, Triodos, Witteveen+Bos, NS, Bever en nog veel meer. Ons laatste wapenfeit: 3000 laptoptassen voor de NS, gemaakt van hun eigen restmaterialen.

Over Fraenck
Design, duurzaamheid & inclusiviteit, daar staat Fraenck voor. We hebben een ‘eigen’ consumentencollectie, maar zetten onze kennis en vaardigheden ook in voor bedrijven en (semi-)overheid. Ons team, vol met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, ontwerpt, maakt en produceert erop los en verwerkt reststromen tot hoogwaardige producten. Oude tenten worden toffe outdoor accessoires (Bever), zitjes worden laptoptassen (NS), afgedankte banners worden plantenbakjes (Yuverta). Niks is ons te gek!

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
circulair-duurzaam,
sociale-cohesie,
armoedebestrijding

FTE

10

Opgericht in

2018

Meet impact

nee

SDG’s

Geen armoede,
Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Geschenken
Fraenck
heeft samengewerkt met

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm