GreenHub

Ontmoeten, uitwisselen, verbinden; daar gaat het om in de GreenHub! Een natuurlijke ruimte voor een korte meeting, een inspirerend gesprek of een moment van ontspanning. De speciale planten in de GreenHub zorgen voor rust en schone lucht.

Over GreenHub

De GreenHub is een voorbeeld van diverse Global Goals (SDG’s) en is daardoor zeer geschikt voor het voeren van een Global Goals stakeholdersdialoog. En wat te denken van inspirerende verkoopgesprekken?!

Onderzoeken tonen aan dat een groene omgeving je hersenen ontspant, psychische vermoeidheid vermindert en concentratie en prestaties verbetert. Daarnaast zuiveren planten de lucht van fijnstoffen en CO2 en geven daar zuurstof voor terug.
Over ZINWAARTS
“ZINWAARTS is een sociale onderneming gericht op het stimuleren van de interne en externe dialoog. Hiermee ondersteunen we mensen en organisaties om hun (duurzame) doelen effectiever te bereiken samen met hun stakeholders. In onze aanpak staat de kracht van de natuur centraal. Met onze Natuurlijke Dialoog zorgen we voor toename van inzicht, kennis en verbinding van deelnemers. In kantoren en publieke ruimtes bijvoorbeeld met de GreenHub, een natuurlijke ontmoetings- en ontspanningsruimte. Buiten in de natuur met inspirerende coach- en dialoogwandelingen.”

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu,
sociale-cohesie

FTE

1

Opgericht in

2016

Meet impact

ja

SDG’s

Goede gezondheid,
Goede banen en economische groei,
Verantwoorde consumptie,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Facilitaire dienstverlening

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm