Groene Bouwhekken

Wij verbeteren de uitstraling en verminderen de overlastervaring van de bouwplaats. In de productie en in het onderhoud creëren wij werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Over Groene Bouwhekken

Ons assortiment bestaat uit Houten Bouwhekken en plantenbakken. Een houten hek is zowel met, als zonder plantenbak te huur. Met onze productie en in het onderhoud van de planten creëren we kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Groene Bouwhekken zijn door het hele land te vinden. Zowel voor kleine als grote aannemers, van enkele weken tot meerdere jaren.
Over Groene Bouwhekken
De Groene Bouwhekken is een netwerkorganisatie waarbij samen wordt gewerkt met uiteenlopende sociale partijen. De gehele productie- en onderhoudsketen is op deze manier sociaal ingericht waarbij iedereen doet waar hij of zij goed in is. Zo wordt de productie van de hekken gedaan door Stichting Bouwloods Utrecht, waar mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt een opleiding krijgen in houtbewerking. Het onderhoud van de planten wordt altijd gedaan door een lokale sociale werkplaats of dagbesteding, om ook de lokale betrokkenheid te vergroten. Daarnaast wordt het transport en installatie van de hekken gedaan door een sociale partij als het Leger Des Heils of door Reinaerde Groendiensten.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie

FTE

1

Opgericht in

2016

Meet impact

nee

SDG’s

Goede banen en economische groei,
Innovatie en infrastructuur,
Verminderde ongelijkheid,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Bouw

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm