Groenvoorziener

Dagelijks zetten medewerkers met of zonder afstand tot de arbeidsmarkt zich in op alle terreinen van het groene vakgebied. Axent Groen is gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van groen, bomen, bestrating en alles wat daarbij hoort.

Over Groenvoorziener

Wij willen mensen laten genieten, dat geldt voor zowel onze klanten, de medewerkers, als de gebruikers van groen.
Als ervaren en professioneel groenbedrijf levert Axent Groen kwaliteit en een onderscheidende aanpak in de buitenruimte. In samenwerking met bedrijven, instellingen, woningcorporaties, gemeenten maar ook particulieren in het midden en Oosten van het land wordt er gewerkt aan een mooie en gezonde wereld voor deze generatie en de generatie na ons. Voor iedere opdracht wordt een hybride team samengesteld van vakspecialisten en speciaal talent om de klantenverwachting te overtreffen.

‘Ondernemen met aandacht en respect.’
Over Axent Groen
Axent Groen is een gespecialiseerd groenbedrijf en behalve vakspecialist, ook een sociale onderneming. Dagelijks zetten medewerkers met of zonder afstand tot de arbeidsmarkt zich in op alle terreinen van het groene vakgebied. Als ervaren en professioneel groenbedrijf is Axent Groen gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van groen, bomen, bestrating en alles wat daarbij hoort. In samenwerking met bedrijven, instellingen, woningcorporaties, scholen, gemeenten, maar ook particulieren wordt er gewerkt aan een mooie en gezonde wereld voor de generatie na ons. Axent Groen gaat bewust en spaarzaam om met hun mensen en middelen alsook met het milieu. Axent Groen levert hoge kwaliteit en biedt toegevoegde waarde door onze onderscheidende aanpak. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid creëren we aantoonbare meerwaarde in arbeidsontwikkeling. Middels professionele begeleiding en passende werkplekken, werken de medewerkers -met of zonder arbeidshandicap- aan advies, beheer en onderhoud van diverse projecten in het groen.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu,
armoedebestrijding

FTE

218

Opgericht in

2010

Meet impact

ja

SDG’s

Geen armoede,
Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid

Branche

Facilitaire dienstverlening

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm