IceVolt 300 koelkast

De IceVolt 300 van Coolfinity heeft maar 6 uur stroom nodig om de gehele dag te koelen, waarbij een constante temperatuur van 3 graden wordt gegarandeerd. Zo gaan wij voedsel- en medicatie verspilling tegen in landen waar frequente stroomuitval is. Ook sluit onze koelkast naadloos aan op de energie transitie in Nederland.

Over IceVolt 300 koelkast

De IceVolt 300 heeft een fysische batterij (zonder zware metalen), waar energie in opgeslagen wordt. Hierdoor hebben we de beschikbaarheid van koeling ontkoppeld van de beschikbaarheid van stroom. Deze fysische batterij is volledig groen, het enige wat er in gaat is water. Door dit innovatieve design kan onze koelkast met maar 6 uur stroom 24 uur lang kan koelen, onder strenge tropische omstandigheden.
Over Coolfinity
Wij zijn Coolfinity en wij produceren koelkasten die maar 6 uur stroom nodig hebben per dag. In meer dan 70 landen in de wereld is er sprake van langdurige stroomuitval, dit heeft drastische gevolgen voor bijvoorbeeld voedsel en medicatie. Per jaar wordt 20% van het voedsel van de wereld verspilt door slechte koeling evenees wordt 135 miljoen aan vaccinaties verspilt hierdoor. Wij leveren koeling waar het nog nooit geweest is.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

milieu,
armoedebestrijding

FTE

5

Opgericht in

2017

Meet impact

ja

SDG’s

Geen honger,
Goede gezondheid,
Duurzame energie,
Goede banen en economische groei,
Innovatie en infrastructuur,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Verantwoorde consumptie,
Aanpak klimaatverandering,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm