Ieder event wordt een feestje in C-Bèta

C-Bèta is en heerlijke ruimte om te werken, brainstormen, vergaderen, presenteren of om een feestje te vieren. C-Bèta ligt in Valley, het centrale innovatiegebied van Schiphol Trade Park (STP). De prachtig verbouwde hoeve ligt nu nog vrij in de weilanden, maar zal de komende jaren worden omringd door duurzame, circulaire ondernemingen.

Over Ieder event wordt een feestje in C-Bèta

C-Bèta is beschikbaar voor jouw evenement, meet-up, workshop etc. De mooie gemoderniseerde hoeve biedt allerlei mogelijkheden en we beschikken over een grote tuin rondom het pand waar we ook allerlei originele events voor je kunnen organiseren. Wat catering betreft is bijna alles mogelijk: van een drankje, een bescheiden of uitgebreide lunch, tot circulaire BBQ of diner. Wij werken samen met Food Union uit Haarlem, een originele, duurzame partij die niet snel iets te gek vindt.
Over C-Beta
“Wij ontvangen jou graag in één van onze ruimtes. In totaal kunnen wij 200 mensen herbergen, maar we hebben ook verschillende ruimtes voor kleinere groepen. In de hoeve hebben we twee prachtige kassen staan die geschikt zijn voor vergaderingen, borrels of presentaties. Finch en de ODS glazen container zijn ruimtes voor maximaal 10 personen die achter de hoeve staan en ons terrein biedt een zee aan mogelijkheden. Kortom, wat je ook in gedachten hebt: het kan bij C-Bèta. Inspireer jouw gasten in onze verrassende omgeving. Wij denken graag mee en schakelen met plezier ons netwerk in als je circulaire sprekers of voorbeelden zoekt.”

De organisatie in het kort

Impact gebieden

sociale-cohesie

FTE

5

Opgericht in

2016

Meet impact

ja

SDG’s

Duurzame energie,
Innovatie en infrastructuur,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Verantwoorde consumptie,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Horeca & voeding

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm