Inuka Coaching

Inuka coaching is jouw preventie partner om veerkracht voor iedereen toegankelijk te maken. Voor medewerkers een simpele zelf-scan, top-kwaliteit coaching met meetbare uitkomsten, en voor jou data-inzichten over de organisatie.

Over Inuka Coaching

Inuka is een b-corp certified sociale onderneming die samen met jou werkt om veerkracht en mentale gezondheid voor alle lagen van de organisatie toegankelijk te maken. Al vanaf 25eur/werknemer/jaar voor onbeperkte toegang tot zelf-scan en coaching.

Samen versterken we de vitaliteit van jouw mensen in 3 korte, krachtige stappen:
1. verlaag de drempels voor mensen om hulp te zoeken. Met onze simpele zelf-scan, en korte, pragmatische online vitaliteitsworkhops creeren we bewustzijn.
2. verbind met effectieve hulp. Al onze coaches zijn getraind op een ICF-gecertificeerde training (gouden standaard in coaching), en we doen met elk coaching programma een voor en na meting. Onderzoek wijst uit: binnen 4 sessies weer veerkrachtig!
3. Data inzichten: obv van de scan en coaching geven we geanonimiseerde inzichten in over wat er in de organisatie speelt.

Al voor 25eur/medewerker/jaar ongelimiteerd toegang tot scans, coaching en 1x maand vitaliteitsworkshop. Koffie?
Over Inuka
2018 “Inuka is een sociale onderneming met de missie om effectieve mentale support voor iedereen toegankelijk te maken. Wij bieden organisaties burnout preventie & Covid-19 coaching programmas aan. Elk programma hier betaald voor gratis toegang voor iemand in Zimbabwe. 10% van de aandelen van Inuka is in handen van de Inuka Foundation die zich inzet voor de meest kwetsbaren.”

De organisatie in het kort

Impact gebieden

sociale-cohesie,
armoedebestrijding

FTE

8

Opgericht in

2018

Meet impact

nee

SDG’s

Geen armoede,
Goede gezondheid,
Gendergelijkheid,
Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm