Invulling van Social Return

Ampliar Uitzendbureau B.V is een VCU- en NEN 4400-1 gecertificeerde werkgever met maatschappelijk rendement, gespecialiseerd in Social Return. Ampliar denkt mee over de invulling van die verplichting, werft en selecteert kandidaten en begeleidt ze. Naast uitzenden en detacheren kan Ampliar organisaties ook tijdens de tenderfase van een aanbesteding adviseren.

Over Invulling van Social Return

Ampliar ziet een publiek/private samenwerking als voorwaarde om voor alle partijen een succesvol resultaat van Social Return te bereiken.
Op basis van functieprofielen zoek Ampliar via WSP’s geschikte werkzoekenden. De functies betreffen zowel het laag- ongeschoolde als ook het hogere segment. Na gesprekken bij Ampliar en de opdrachtgever zal er een plaatsing middels uitzenden of detacheren plaatsvinden.
Het spectrum van kandidaten is heel breed: er kan sprake zijn van mensen met een fysieke of [licht] verstandelijke beperking [Wajong], mensen met geringe scholing en/of werkervaring [meestal een participatiewetuitkering], mensen met een opleiding op MBO- en zelfs HBO niveau [WW] en mensen met een vluchtelingenstatus die legaal arbeid in Nederland mogen verrichten.
Tijdens de uitzending / detachering vanuit Ampliar staat een projectbegeleider of regiomanager van Ampliar garant voor de begeleiding opmaat. Daarvoor wordt contact onderhouden met de leidinggevende op het werk en de geplaatste medewerkers zelf. Waar nodig vindt interventie plaats op het vlak van sociale problematiek hetgeen leidt tot een hogere arbeidsprestatie. Het gaat dan vaak om problematische schulden of onvoldoende werknemersvaardigheden. Organisaties worden daarin door Ampliar ontzorgd.
Ampliar kan cijfermatige rapportages rond Social Return verzorgen die door de aannemer aan diens opdrachtgever kunnen worden aangeleverd. Een en ander volgens de voorgeschreven procedures of formats. Die verschillen sterk per gemeente, andere typen overheden alsmede woningcorporaties.In tenderfasen kan Ampliar vragen over de besteksvoorwaarden voor Social Return formuleren ten behoeve van de Nota van Inlichtingen en de antwoorden interpreteren. Ook wordt dan al in beeld gebracht waar mogelijkheden liggen om concreet invulling te geven aan Social Return.
De regiomanagers van Ampliar kunnen met ondersteuning vanuit ons stafbureau Social Return meedenken- en schrijven voor wat betreft de invulling van de Social Return paragraaf in de offerte. Doel is daarmee de kans op gunning te optimaliseren. Wij maken daarbij gebruik van onze expertise rond de sterk wisselende Social Return protocollen door het hele land.
Over Ampliar Uitzendbureau B.V.
Ampliar Uitzendbureau BV is opgericht om onze klanten op een meer flexibele wijze van dienst te zijn met de invulling van hun personeelsbehoefte, waarbij Social Return onze specialiteit is. Naast personeelsbemiddeling kan Ampliar organisaties ook adviseren tijdens de tenderfase

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie

FTE

250

Opgericht in

1995

Meet impact

nee

SDG’s

Geen armoede,
Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid

Branche

Bouw

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm