KerstGift

Steeds vaker willen medewerkers met kerst ook bijdragen aan een betere wereld, in plaats van alleen een traditioneel kerstpakket ontvangen. Dat is tenslotte waar de echte Kerstgedachte om draait!

Over KerstGift

Met KerstGift krijgen medewerkers een tegoed, om op ons platform te geven aan goede doelen naar keuze. We hebben een breed scala aan goed doelen, zodat er voor iedereen wat tussen zit.

KerstGift werkt super eenvoudig en ontzorgt geheel! Je krijgen een unieke link en QR code, die leidt naar de KerstGift omgeving om de Gift te verdelen.

Hebben jullie al een Kerstkado? KerstGift kan ook als aanvulling vanaf €10,- . Jullie kunnen ook de keuze bij de werknemer laten: een kerstpakket of een KerstGift om te verdelen over de goede doelen, of een combinatie tussen de twee.

Vind je het leuk om je medewerkers iets tastbaars te geven? Kies uit een van deze twee kaarten, en maak je KerstGift extra feestelijk.
Over The Social Handshake
Goed doen zit in onze natuur. Als we ontbossing, armoede of dierenleed zien, willen we iets doen! Maar waar begin je? Vaak hebben we geen tijd, kost het te veel moeite, of denken we er simpelweg niet aan. Dat is onbenut potentieel voor een meer duurzame en sociale wereld…Daarom hebben we The Social Handshake opgezet. Een Social Handshake is een synoniem voor Goed Doen. Met LoonGift maken wij Goed Doen makkelijk, want met LoonGift steun je direct vanuit je salaris goede doelen waar jij om geeft. Zo dragen we samen met Werkgevers, Medewerkers en Goede Doelen, bij aan een meer duurzame en sociale wereld. Doe je mee?

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu,
sociale-cohesie,
armoedebestrijding

FTE

5

Opgericht in

2019

Meet impact

ja

SDG’s

Geen armoede,
Geen honger,
Goede gezondheid,
Kwaliteitsonderwijs,
Gendergelijkheid,
Schoon water en sanitaire voorzieningen,
Duurzame energie,
Goede banen en economische groei,
Innovatie en infrastructuur,
Verminderde ongelijkheid,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Verantwoorde consumptie,
Aanpak klimaatverandering,
Beschermen van leven onder water,
Beschermen van leven op het land,
Vrede en recht,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Financiële dienstverlening, Geschenken

Meer van dit bedrijf

The Social Handshake

Financiële dienstverlening
Steun direct vanuit je salaris goede doelen waar jij om geeft

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm