Kerstpakket of relatiegeschenk

In ons kleurrijke atelier maken we producten van niet-meer-bruikbare bedrijfskleding. Of van banners, gordijnen of vlaggen. Wij maken van alles: originele relatiegeschenken, kerstcadeautjes voor je medewerkers, inrichting van je ontvangstruimte, tassen voor je onboarding programma, noem maar op. Stuk voor stuk uniek. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! Maatwerk is altijd mogelijk.

Over Kerstpakket of relatiegeschenk

Op de foto’s worden enkele succesnummers voor in het kerstpakket of als relatiegeschenk weergegeven, zoals een flessenhoes voor wijnflessen, lunchwrap voor lekkere broodjes of hapjes en een feestelijke vlaggenlijn.

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan de volledige catalogus op vanhulley.com/b2b of neem contact op met onze salesmanager Ella van der Heide via 050 – 260 61 62 of ella@vanhulley.nl
Over Vanhulley
Bij Vanhulley zijn we natuurlijk heel trots op onze producten, maar nog veel meer op onze vrouwen. Elk jaar vinden ongeveer 15 vrouwen met afstand tot de arbeidsmarkt hun weg naar ons atelier, en werken hier een jaar lang aan hun eigen ontwikkeling. Na een jaar stromen ze uit: diploma op zak, beter Nederlands, groter netwerk, en flink wat werkervaring. Meer hierover weten? Bekijk dan het sociaal jaarverslag op onze website via vanhulley.com. Wij geloven dat onze manier van werken echt het verschil maakt. Kansen creëert voor wie net dat extra zetje nodig heeft. Door met ons samen te werken lever jij ook draagkracht. Doe je mee? Wij voldoen aan alle criteria voor de invulling van je social return verplichting. Dus je kunt onze factuur hierop volledig in mindering brengen. Wij zijn trotse partner van BCorp, Code Sociale Ondernemingen, MVO Nederland en Social Enterprise.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
circulair-duurzaam,
sociale-cohesie,
armoedebestrijding

FTE

3.5

Opgericht in

2012

Meet impact

ja

SDG’s

Geen armoede,
Kwaliteitsonderwijs,
Gendergelijkheid,
Goede banen en economische groei,
Verminderde ongelijkheid,
Verantwoorde consumptie,
Aanpak klimaatverandering,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Geschenken, Interieur, mode & kunst

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm