Klantenservice en klantcontact

Vanuit ons contactcenter in hartje Rotterdam bieden wij klantcontactdiensten. In onze projecten komt één ingrediënt altijd terug: wij werken uitsluitend met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Over Klantenservice en klantcontact

Uw MVO of SROI-doelstellingen invullen door samen te werken met een extern contact center? Dat kan. BYT is hét social contact center van Nederland en is 100% SROI-proof. Dat houdt in dat wij u kunnen helpen bij uw klantcontact via de telefoon, per e-mail of via social kanalen. Van outsourcing van uw eerstelijns klantcontact tot het bieden van ondersteuning bij bedrijfsprocessen op afstand. BYT biedt uw organisatie klantcontactdiensten op diverse niveaus en kan uw klantcontact zowel op projectmatig als structurele basis invullen.
Over BYT the social return company
“Uw MVO of SROI-doelstellingen invullen door samen te werken met een extern contact center? Dat kan. BYT is hét social contact center van Nederland en is 100% SROI-proof. Dat houdt in dat wij u kunnen helpen bij uw klantcontact via de telefoon, per e-mail of via social kanalen. Als sociale onderneming draait het bij ons om impact first. Daardoor draag je als opdrachtgever van BYT direct bij aan hun positieverbetering en worden banen gecreëerd voor doelgroepen in Nederland. Hierdoor kunt u de kosten voor onze inzet afschrijven van uw SROI-verplichting. Van outsourcing van uw eerstelijns klantcontact tot het bieden van ondersteuning bij bedrijfsprocessen op afstand. BYT biedt uw organisatie klantcontactdiensten op diverse niveaus en heeft een contactcenter in hartje Rotterdam.”

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie

FTE

20

Opgericht in

2015

Meet impact

ja

SDG’s

Kwaliteitsonderwijs,
Goede banen en economische groei,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm