LED verlichting

Lumeco is gespecialiseerd in het op grote schaal verduurzamen van TL verlichting naar LED, met maximale ondersteuning van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uitsluitend actief in de zakelijke markt.

Over LED verlichting

Sinds 2009 is Lumeco gespecialiseerd in duurzame verlichting en biedt een volledig pakket aan diensten en producten, voor zowel installateurs als grote eindgebruikers.

Doordat wij van origine installateur zijn, weten wij als verlichtingsbedrijf kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en installatiegemak te combineren in onze producten. Directe inkoop bij diverse internationale verlichtingsproducenten hebben geleid tot een uniek assortiment, waarmee wij alle wensen en eisen kunnen invullen.

In samenwerking met OSRAM en Samsung hebben we producten ontwikkeld, waarmee we nagenoeg alle fluorescentiearmaturen (lees: TL- en PL armaturen) kunnen ombouwen en verduurzamen. LED TL PRO is in 2016 als 21ste geëindigd op de MKB innovatietop, een verkiezing van het meest innovatieve MKB bedrijf in Nederland, waarin wij het hoogst geëindigde verlichtingsbedrijf zijn.

“Lumeco is een gewaardeerd partner van OSRAM. Kiest u voor producten van Lumeco en OSRAM, dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid.” (OSRAM Benelux)

De samenwerking met OSRAM heeft er toe geleid dat Lumeco een innovatieve koploper is in lichtmanagementsystemen en recentere ontwikkelingen als circulaire en/of biodynamische (tunable) LED verlichting.

Als Social Enterprise zetten wij sinds 2010 tijdens de assemblage en installatie collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt in, via diverse sociaalwerkbedrijven en werkgeverservicepunten. Als organisatie is Lumeco PSO trede 3 gecertificeerd en een erkend leer- en werkbedrijf. Onze organisatie is schaalbaar waardoor, wat betreft grote en omvang, wij alle verduurzamingsprojecten tot een goed einde weten te brengen.
Over Lumeco
Lumeco is leverancier en installateur van professionele LED verlichting. Door heel Nederland verduurzamen wij bestaande bouw met duurzame verlichtingsoplossingen. Als Social Enterprise krijgt iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans. Dit doen wij vanuit een overtuiging, maar ook gewoon omdat we het leuk vinden. Uitsluitend actief in de zakelijke markt.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu

FTE

37

Opgericht in

2009

Meet impact

ja

SDG’s

Goede banen en economische groei,
Innovatie en infrastructuur,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Verantwoorde consumptie

Branche

Meer van dit bedrijf

Deze gebruiker heeft geen meerdere producten/diensten.

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm