Levering Sanitaire Voorzieningen

Als duurzaam ondernemer heeft Breedweer voor alle sanitaire leveringen reeds een jarenlange samenwerking met Van Houtum. Breedweer vult, reinigt en bestelt desgewenst alle sanitaire voorzieningen voor u. Op die manier bent u altijd verzekerd van een hygiënisch en fris toilet en wordt u totaal ontzorgd.

Over Levering Sanitaire Voorzieningen

Van Houtum ontwikkelt innovatieve oplossingen voor betere toilethygiëne, met uitzonderlijke milieuprestaties. Binnen het bedrijf bepaalt een natuurlijk en diepgevoeld respect voor mens en milieu de bedrijfsvoering. Met unieke servicegaranties is Van Houtum een betrouwbare en betrokken partner gebleken. Vanuit Swalmen (Nederland) vinden de producten via schoonmaakbedrijven en vakgroothandel hun weg naar verschillende eindgebruikers zoals kantoren, ziekenhuizen, scholen, horeca, etc. binnen geheel Europa.
Belangrijke aspecten binnen een toiletruimte zijn gebruiksgemak, hygiëne en beleving. Met de Satino dispenserlijnen worden deze behoeften optimaal en kostenefficiënt ingevuld.
Over Breedweer Facilitaire Diensten
Breedweer facilitaire Diensten verkoop impact, deze impact maken wij door middel van facilitaire dienstverlening. We vullen voor een groot aantal bedrijven hun SROI verplichtingen in. Door integrale facilitaire dienstverlening te bieden, kunnen bedrijven ervan uitgaan dat we impact maken. We helpen mensen, die nu aan de zijlijn staan, een stap vooruit richting arbeid. Middels onze eigen MBO opleidingen helpen we deze doelgroep om zich te ontwikkelen als facilitair professionals, waarmee de kansen op de arbeidsmarkt toenemen. Dit, in combinatie met onze circulaire manier van uitvoering van de dienstverlening, zorgt voor een maximale impact voor onze opdrachtgevers. Breedweer kunt u inschakelen voor schoonmaak, beveiliging, receptie of handyman diensten. We bieden altijd een overbezetting op de werkvloer aan, om zo maximaal impact te maken.

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu,
sociale-cohesie,
armoedebestrijding

FTE

80

Opgericht in

2015

Meet impact

ja

SDG’s

Geen armoede,
Kwaliteitsonderwijs,
Duurzame energie,
Goede banen en economische groei,
Innovatie en infrastructuur,
Aanpak klimaatverandering,
Beschermen van leven op het land,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Meer van dit bedrijf

Breedweer Facilitaire Diensten

Facilitaire dienstverlening
Met onze 30 jaar ervaring heeft Breedweer elke schoonmaakuitdaging wel gezien en succesvol aangepakt!

Breedweer Facilitaire Diensten

Facilitaire dienstverlening
Schoonmaken door Breedweer Facilitaire Dienstverlening is meer dan alleen goed schoonmaken.

Breedweer Facilitaire Diensten

Facilitaire dienstverlening
Maximale impact maken door facilitaire dienstverlening in te kopen, met Breedweer kan het!

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm