Lokaal do-good platform

Met een lokaal do-good platform maak je het iedereen gemakkelijk om het verschil te maken óf om vrijwillige hulp te vragen. Verbindt vraag en aanbod op buurtniveau, stimuleer participatie en zelfredzaamheid, voorkom eenzaamheid en innoveer vrijwilligerswerk. Met een lokale look&feel, geavanceerde matching- én screeningssalgoritmes (dus super veilig) en volledige support was impact faciliteren nog nooit zo makkelijk!

Over Lokaal do-good platform

Op zoek naar een manier om het sociaal domein te innoveren? NLvoorelkaar bouwt slimme do-good platformen en zorgt ervoor dat deze veel en veilig gebruikt worden. Zo stimuleren we samen participatie, zelfredzaamheid en vrijwillige inzet en wordt eenzaamheid voorkomen. Onze dienstverlening bestaat uit drie delen: slimme techniek (platform en screening), innovatieve activatie (marketing en communicatie) en betrouwbare support (screening en verantwoording). Een one-stop-shop voor de innovatie van vrijwillige inzet en een toekomstbestendige samenleving.

Inmiddels hebben we al meer dan 50 lokale do-good platformen gerealiseerd zoals Rotterdammersvoorelkaar.nl of Haarlemvoorelkaar.nl. Benieuwd naar de behaalde resultaten, welke impact een lokaal matchingsplatform in jouw gemeente kan maken of naar de kosten/baten analyse in de vorm van een maatschappelijke business? Neem even contact met ons op, je bent altijd welkom voor een gratis demo of analyse met een kop koffie op ons kantoor in Breda.
Over NLvoorelkaar
NLvoorelkaar is het grootste platform voor vrijwillige inzet in Nederland. Door het grootste aanbod, slimme e-matching en innovatie concepten wordt doing good easy & fun. Daarmee realiseren we échte impact: 7 miljoen uur vrijwillige inzet tot nu toe en meer dan 125.000 happy deelnemers. Samen met 50+ gemeenten en 8.000+ maatschappelijke organisaties, goede doelen en bedrijven creëren we de toekomst van vrijwilligerswerk!

De organisatie in het kort

Impact gebieden

arbeidsparticipatie,
milieu,
sociale-cohesie

FTE

13

Opgericht in

2011

Meet impact

ja

SDG’s

Innovatie en infrastructuur,
Verminderde ongelijkheid,
Duurzame steden en gemeenschappen,
Aanpak klimaatverandering,
Beschermen van leven op het land,
Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Branche

Facilitaire dienstverlening

Meer van dit bedrijf

NLvoorelkaar

Bedrijfsuitjes
De ervaring die impact maakt op een ander, de wereld én jezelf!

Zoek in de market

Selecteer een branche

Zoekterm